Lyckad helg.

kort sammanfattning:

Fredag: Pluggade inför tentan. Gymmade. Solade. Träffade Malin hos Amanda någon timme innan dom skulle in på Guetta. Mycket trevligt! Vi bestämde att vi måste åka till växjö och festa med dom, allt annat är otänkbart. Pluggade inför tentan.

Lördag: Högskoleprov. Som gick över förväntan. Låång bilfärd till Kalmar. Inflyttningsfest hos Lina och Marcus, som var riktigt rolig, även om John var trött som få, stackaren.

Söndag: Heldagsmys med John. Kravlade oss ur sängen vid 12-snåret, lagade mat. Lade oss i soffan för att kolla på en film, men när både John och Lilleman snarkade precis sådär lagom högt, och alldeles i takt kunde jag inte heller hålla mig vaken. Vaknade vid 5. John åkte och tränade, jag pluggade. Pizza vid 8-tiden, ny film och mys i soffan. Gick och lade oss i sängen, för en ny film och lite hångel.

Måndag: Jag vaknar upp ensam, alldeles för sent och inser att jag har en bajsnödig hund på nedervåningen. En bajsnödig, hungrig hund.
Dags för mera tentaplugg, sen hemfärd till Lund. Ska kolla på en lägenhet idag, och ikväll är det boxning med Sarita på schemat. Nice!


tentaplugg upp i..

alltså, studier gör mig frustrerad. Inte sådär vanligt frustrerad som jag brukar vara, utan mer att jag gärna skulle slagit in pannbenet på någon med en slägga.
Håll er undan gott folk!

Jag var på ungefär samma humör i lördags natt, närmare bestämt kl. 05.55, p ga ett härligt (uppfatta ironin) gäng med skånepojkar, i 14års-åldern som vägrade hålla käften. 14 år mentalt ivf.
De skulle sova i amandas lägenhet, tillsammans med oss andra 6 som redan bokat sovplats. I en dubbelsäng, och på en madrass. Det var trångt.
Jag och Hanna intog ett hörn i dubbelsängen, tog ett täcke och varsin kudde och försökte vara så hatiska som möjligt, och jag trodde att bara mina sidenkalsonger med Simpson-motiv på var nog för att ingen skulle våga sig i närheten, men Hanna vrålar för säkerhets skull:

- Om någon mer kommer hit ska jag fan dra ner mina byxor och sära på benen så ska ni få se!

Total förvirring uppstod, innan alla började asgarva. Hanna som insåg vad hon sagt försökte generat förklara bort det hela med;

- Det skulle vara i förebyggande syfte, ok?!

haha!


Fredagen tillbringades hos John, och det var supermysigt som vanligt :) Lina och Mackan bjöd på mat (och vi måste verkligen bjuda igen snart), och det var bara allmänt mys.

Nu är han i Norge, och jag kommer inte få träffa honom på evigheter :/ Skype nästa!

 

Men först: Tentaplugg.

 


And the weekend's over

Helgen har varit spännande.

Novischfest - helt klart godkänt betyg! Vår fadder Henrik var skitrolig, maten var jättegod och efterfesten mer än ok. Haha, det hände en hel del sjuka grejer, speciellt för Ina. Hennes bordskavaljer Oskar gillade inte vinet vilket ledde till att hon drack hela flaskan ensam. Konsekvenser: en överförfriskad, översocial Ina som for omkring helt utan kontroll. haha.

Igår var en lugn biokväll inplanerad med Amanda. Det gick sådär. Osminkad och seg kom jag dit, vi gick på bion (Flickan som lekte med elden, f.ö kanonbra!) och sedan helt plötsligt var jag fixad i håret, sminkad och hade amandas kläder på mig, redo för utgång.
Gillar impulsiva grejer, och det var skitkul. Jävligt drygt att Sverige förlorade fotbollen dock.

Idag skulle jag egentligen jobbat, men jag ligger i sängen och mår skit. Höll på att kräkas när jag gymmade innan, halvt svimmade i duschen när jag kom hem och fick sen en kräkattack. Blä.
Nu känns det dock som att det värsta gått över, och jag är sugen på mat..
Kanske kyckling och potatiskroketter?

ordning och reda, pengar på fredag.

Jag älskar verkligen mitt jobb ibland.

1539 spänn för 12 timmar. Om man då räknar på en snittlön varje vecka på 1200 kr x 4 är det 4800 kr i månaden. Plus garantilönen på 70 kr x 40 = 2800.
Jag kommer bli en rik student.

Nu är det dock uppladdning inför Lunds Nations Novischfest som gäller, tänkte dock dra en vända till solariet först, sen till Ina (om jag nu hittar dit) och sedan glider vi vidare till vår kära fadder som håller i förkrök. Sweet!


Jag ringer på fredag..

Igår var en bra dag.
Efter skolan åkte jag till Kompis, och sedan pluggade jag lite innan jag åkte till jobbet.
Efter jobbet hade jag ännu ett experiment på gymmet, nämligen med att se hur hög puls jag kunde få. Enligt Crosstrainern var jag uppe i 180 innan jag insåg att det nog var bäst att sluta pusha min stackars, otränade kropp något mer.

22.55 får jag ett sms från min kära pojkvän:
'Ringer om en stund love, pusspuss, saknar dig'

Klockan blir 23.15
23.30
23.45
00.00
00.15

Mitt i en mycket intelligent diskussion med Vickan säger jag; 100 spänn på att han ligger och sover på soffan.

Det gjorde han också. Både han och Lilleman, en i vardera ände, fötterna/tassarna på armstöden, snarkandes i stil med en flygplansmotor. Ända tills jag ringde och väckte dom. Mohaha.Nära-döden-upplevelser har varit dagens tema.

Idag höll jag bokstavligt talat på att dö på gymmet. 40 minuter på Crosstrainern är inte att leka med! 
En puls på ungefär tusen, ben som spagetti -> leder till att man nästan ramlar när man ska gå av och håller då på att bryta nacken i en annan maskin. Tur att gymmet var överfullt så att jag kunde få många att dra på munnen :)

En annan nära-döden-upplevelse som inträffat idag var när jag fastnade med tårna i musfällan.

Pain?
Svar: Ja.

Sitter tårna kvar?
Svar: Knappt.

Vem fan är så jävla korkad att h*n placerar en musfälla där man kan sätta fötterna?
Svar: Någon vars dagar är räknade.


För övrigt har det inte hänt överdrivet mycket idag, men jag har faktiskt fått städat rummet. Och jobbat.
Och nu borde jag verkligen, verkligen plugga.


haha!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5911098.ab

Dagens asgarv! Sjuka människa.

from update to nodate.

Jag inser att jag faktiskt har många viktiga punkter att berätta för världen. Hör (se) och häpna!

  • Jag har skaffat ett jobb, för det allra mesta bra betalt (ex. 4 timmars tjöt = 600 kr rikare)
  • Okej, det är ett av de mest hatade jobben. Jag är telefonförsäljare.
  • Jag har tenta 29/10 (på min födelsedag) och har ca 5 veckors studier att ta igen
  • Jag och Ina har bestämt oss för att bli hulken. Dvs att vi faktiskt gymmar mer än en gång i månaden, snarare 3 gånger i veckan.
  • Jag har snärjt en pojkvän. John hade inget att sätta emot.
  • Jag har även insett att jag kommer sakna ihjäl mig efter honom när han är ute på jobb all-over-the-world.
  • Jag har insett att min hund nog faktiskt har en ganska grav ADHD.
  • Jag har finally fått en ny iPhone! Älskar försäkringsbolaget.
  • Har insett att jag går i samma klass som Alexander Rybak.

På tal om Rybak (Johan egentligen, Rybak är bara ett artistnamn) så berättade han en jävligt kul grej idag.

Men för att ta det från början. Jag, Ina och Johan (Rybak) sitter på föreläsningen. Johan hävdar starkt att alla, verkligen alla, i hans omgivning tycker han är lik Alexander Rybak, varav tjejen som sitter i raden framför oss vänder sig om, tittar på honom och börjar garva.

Johan tog lite illa upp, men jag och Ina kunde dessvärre inte hålla hans dystra min sällskap, utan började asgarva.

Idag berättade han att han träffat på samma tjej ute i Lund i lördags, och hon hade kommit fram till honom och bara:

- Öy, du! Vart har du fiolen?

Innan hon brutit ihop och försvunnit med ett asgarv. Summa summarum = det är fler än vi som inte tycker Johan och Rybak är speciellt lika.


RSS 2.0