GOTT NYTT ÅR

Låt oss hoppas att 2OO9 blir bättre ännu än 2OO8, att man lär känna ännu mer trevligt folk, och jag måste också säga att det ska bli jävligt skönt att ta studenten!

Det har hänt en hel del under 2008, som nog både förändrat mig och min syn på omgivningen.

En hel del party har det blivit, 1 månad i Texas, en underbart rolig sommar med Sigges Loge, Vickan samt Mårtensson:s och co, praktik hos Piia Pantsu, Falsterbo Horseshow, giftermål, Ipod kom till världen och hästarna har blivit sålda.
Jag har lärt känna väldigt mycket roligt och nytt folk, och jag tror att många av dem kommer spela en stor roll i mitt liv framöver.

Så, låt oss skåla för ett bra 2008, och för ett ännu bättre 2009!

Nyårslöftena är uppskrivna, och förhoppningsvis kan jag hålla ivf ett av dom i år. Kanske.


Dagens citat, det sista för detta året:

'Ordning är bara för idioter, genier behärskar även kaos'


Tisdag

hahaha, alltså, gårdagen. Allting ballade ur totalt!

Jag och Lollo gick ner till Trappers vid 10-tiden, och då var det knökfullt med folk, allt mellan 18 och 30 kanske. Vi beställer in varsin dricka, och försöker leta efter ett bord att sitta vid. Det är då vi hittar Thomas, Jocke och Anders. Här börjar kaoset. hahaha. Nä, dom var väldigt trevliga (och en viss person trevligare än andra, eller hur var det Lollo? ;) ) och vi hade jätteroligt! Kareoke hela kvällen, en hel del dricka (Ooze, yummie) och en massa nytt folk.

Härligt att träffa så mycket festligt folk! Först trodde vi att nyår här uppe i fjällödemarkerna inte skulle bli så roligt, men är det lika bra drag som igår så är jag mer än nöjd :D

Tyvärr har dom tagit bort biljardbordet, så det blev bara air-hockey. Det gick inte så bra för mig, jag gjorde mest självmål :P

Klockan 3 drösade vi i säng, och löftet om att vara i backen först av alla lyckades vi inte hålla..

Nåväl, nu har vi åkt några timmar ivf, och ikväll blir det kvällsåkning, bastubad och förmodligen Trappers igen, för att äta om inte annat :)



Dagens citat:
Lisa: Alltså Johanna, vad fan går du på? Jag vill också ha lite!


yes!

Första vurpan kirrad.

En trippel saltov, för att sedan landa på höften, dunka huvudet i backen och glida vidare på kinden.

Så min höft är blålila, det ser ut som att jag blivit nitad i ansiktet och huvudet dunkar.
Kanonbra start på veckan, hahahaha.


Nåväl. Ikväll lagar Roger maten, sen drar jag och Lollo till Trappers Saloon och spelar biljard och dricker öl.
Så det blir nog en trevlig kväll :)

Vi har med oss singelboken också, så vi har några bra idéer. hahaha

woho!


FJÄLLEN

finally, vi är i fjäälleen!

-16 grader, snö och soool.

Jag är klantig som vanligt - det första jag gör på morgonen när jag ska rasta hunden är att trampa igenom skaren och fastna med min gympasko. Med snö upp till knät, en studsande hund som tror att matte leker och ungefär 15 liter snö i skon så kravlar jag mig upp.

Igår tog vi det lugnt, jag och lollo spelade kort på kvällen, och snackade mest en massa skit.

Nu ska vi iväg och hyra snowboard, och sen bär det ut i backen!


åååh

det här är alldeles för seeent!
Jag som ska vara vaken om senast 3½ timme.

Det är inte lätt när man blir utlurad, mitt i skogen dessutom. Men aja, trevligt var det ivf :) God mat hade du lagat också Andreas. hahaha ;D

Dags för sista packningen (jag vet, jag blir aldrig klar med att packa. Jag är sämst), sen ska man väl helst hinna sova någon timme dessutom.

lördag

usch, vad mycket packning! Det är stört hur stor plats allting tar, speciellt alla tjocktröjor och sådant.
Imorgon, klockan 06.00 bär det av - fjällen, here we come!
Det ska bli väldigt skönt att komma ifrån vardagen lite, det är jobbigt när det inte går att skärma av vissa saker. Förhoppningsvis är det enklare i fjällen, 100 mil hemifrån.

Aja, gårdagen var rolig, movietime och pizza med min kära Iaa. Mysigt värre.
Ikväll blir det väl någon repris antar jag, jag hoppas bara det blir någon bättre film :P

Dags att packa klart det sista, sen bär det av till stallet och plåga min stackars häst lite ;)

Ciao.


Juldagen

Parken var inte sådär jätteroligt, alldeles för mycket folk för min smak. Och en del folk där var ju dessutom dumma i huvudet, vilket inte gjorde det hela så mycket roligare.
Aja, det var ju kul i början ivf. Innan någon kläckte ur sig något jävligt korkat. Idiot, vad tror du egentligen?

Förfesten hos Niklas och Frida var rolig däremot, tackar för att vi än en gång fick komma hem till er!  Känner att det börjar bli dags att bjuda igen snart.. :)

Tack andreas för skjutsen hem, det var gulligt av dig :) Avsläppt vid dörren och allt.

Nu är det alldeles för sent för mig, god natt.

GOD JUL

GOD JUL GOTT FOLK!

Hoppas ni har varit snälla i år så att ni också får skäggigt besök under dagen :)

Snart kommer farmor och farfar förbi, och ikväll bär det av hem till mormor och morfar, moster och kusiner och allt annat folk som kommer vara där. Trevligt värre!

I morse var Magnusson och bröderna Roupe här och jagade, så var man ju tvungen att ordna fika och grejer. Tur var nog det, annars hade jag nog sovit fortfarande ;D
Ola och Mattias fick sig varsin halsduk också, när Mattias försiktigt påpekat hur ont det gjorde i halsen nu när han inte hade någon fin Isbergahalsduk att värma sig med, hahaha.


Nu är det inte många timmar kvar till Kalle Anka, och jag antar att 'Kan du vissla, Johanna?' kommer gå efter det som vanligt, så det är bara att börja bänka sig.

God Jul, än en gång!


Julmys i Vimmelstorp

När vi efter mycket om och men (och några telefonsamtal..)  hittade till Herr Magnusson hade Ola lagat mat, och dom andra tittat på. Maten var jättegod dock! :D (beröm till Matthias för att han skalade potatisen, icke att förglömma, haha)
 
Tack pojkar för en asrolig kväll, ett bra sätt att inleda julaftons tidiga morgon (natt) på!

Nu är det faktiskt den 24e, men jag orkar inte skriva nåt godjultjafs förrän imorn.


Kvällens värd, i min, Vickans och Bellas julklappar:



HAHAHA, han satte faktiskt inte på sig det frivilligt, vi fick tvinga fram det. Sen tog alla kort. hahaha

dagen före dopparedagen..

Nu är det inte många timmar kvar till julafton. Dessvärre kan jag inte säga att jag känner någon vidare julstämning, men det kommer kanske. Lite snö skulle ju underlätta helt klart.

Imorse gick jag upp tidigt (kl 8), och när jag och mor fått i oss frukost och på oss kläder (ca kl 09.15. vi är långsamma. haha) så körde jag hela vägen till stallet där Ofelia är uppstallad nu. Sen red vi en runda, och hon var kanonfin idag. Kul att se att hon inte var helförstörd efter försäljningsstallet, och att det redan börjar bli ordning på henne igen.
Jag fick också se min pärla Sleipner idag. Jag kan knappt fatta att det var 4 år sedan jag sålde honom, det känns som om det vore igår vi skrev under papperna! Tiden går fort när man har roligt.

Efter ridningen kom vi på att vi behövde lite nya skidkläder tills vi åker till fjällen, ute i god tid som vanligt. Som tur är var Gällstad inom 10-minuters avstånd, så vi klampade in på Fabriken, sådär lagom fräscha, hahaha. Kläder hittade vi ivf, så tur är väl det.
Jag och min mor är verkligen en enda stor katastrof när vi kommer ut tillsammans, det var ingen hög sexy-varning på oss idag direkt, hahaha.

Ipod har varit kanonduktig idag, hade sitt första riktiga drev :D Först hade han några lite kortare, och sedan ett lite längre på 4 minuter eller något. Man ska ju börja någonstans, och det verkar ju som att det kommer bli något av den där också. Han hade ett utsök på 250 m dessutom. Duktig pojke! Nu nån dag efter jul ska jag och Nicke Lilltroll lägga lite blodspår till både Ipod och Baron, så får vi se vad dom säger om det.

Nu har jag stört bråttom, men jag känner inte för att stressa idag.
Dags för Julmys i Vimmelstorp! Jag hoppas Magnusson har lagat bra mat, för sin egen skull om inte annat :)




Första tomterycket!

Idag har jag och vickan varit på tomterunda. Först i Gislaved, och sen hos Niklas och Frida. Jag fick jättefina salt- och pepparkar av dom, pepparkaksformar och en askul bok (Uppdraget Singel - boken som förändrar ditt singelliv), vilket jag kan behöva.
Av min älskade Victohoria fick jag ölspelet, så på förkröket innan juldagen så! :D  Då får jag testa både spelet och boken, hahaha.

Annars har jag köpt ett par asballa jeans idag. Eller, min mor har köpt dom åt mig, i julklapp :) Hon är snäll hon.

annars har det väl inte hänt så mycket. Jag har städat toaletten, det var tråkigt. haha.

Förlåt min värdelösa humor och skrivteknik, men jag orkar verkligen inte anstränga mig idag. Inte för att jag anstränger mig så mycket annars heller kanske, haha.
 Jag lägger in en ful bild som jag tillägnar Vickan istället. Tack för att du är en god vän, super med mig om helgerna och uppmuntrar när det behövs. Tack också för att du har samma störda humor som jag, och står ut med mig när ingen annan gör. Amen.

kopiera - klistra in - enter

http://i8.photobucket.com/albums/a19/AraSlei/retards.jpg

Söndag

Söndagar är dagar då man inte brukar må så bra. Denna söndagen är inget undantag.
Igår var ju parken som sagt, och det var jävligt roligt! Först var vi hemma hos Lollo, där Iaa öppnade skumpan, vi slog in Fridas paket och fixade med hennes tårta.
Senare for vi vidare till Hemvärnsgården där Frida hade 18-årskalas. Där var en hel del folk som man inte träffat på varken år eller dar, och det var skitkul. Även Vickan, Allek och Bella var där. Men dom träffar jag ju ganska ofta :) Tur att dom är söta så man orkar titta på dom ganska ofta, hahaha.
Tyvärr inträffade en inte lika kul grej också, nämligen Minttun. Den ställde till med en hel del, hahaha.

Väl på parken var det en hel del folk, och där drösade man ihop med Madde, vilket var lika roligt som vanligt! Nu när partypinglan återvänt från dominikanska lär vi träffas ute varje helg igen, haha.
Sen träffade man klart en hel del annat skumt folk, som Jesper, Sara och min kära syssling. Trevligt!

När jag vaknade i morse var det fortfarande någon som snurrade min omgivning, och därför bestämde jag mig för att sova en stund till. Vickan, Allek och jag tänkte åka till Ullared, men vi for till Halmstad istället, med julklappsshopping som mål. Det gick inte så bra, hahaha.
Men aja, en klänning till nyår är fixat ivf!

'Du vet inte vad du hade innan du har förlorat det'


Parken!

Glöggfesten igår var riktigt festlig. haha, folk är störda. Synd att man började bli lite bakis sådär framåt kvällen, annars hade det nog varit roligare.  Så är man tydligen hembjuden på förkrök till parken på juldagen. Extra kul att det bara var jag som var bjuden också, hahaha. Tack, men nej tack!

Och för er som inte vet vad V.V.V.V står för betyder det Villstads Värdelösa VolvoVärstingar. Jag, Allek och Johan får dock inte vara med, så vi har bildat V.V.V.V.V.V.V, vilket står för Vi Vågar Vägra V.V.V.V. Haha.

Ikväll är det parken ivf. Först blir det förförfest hos Lollo, senare förfest hos Frida, (som dagen till ära fyller 18, GRATTIS!), och sedan drar vi vidare :)
Och oroa dig inte Frida, vi har köpt en..... jättefin present till dig :) hehe.


Ofelia har blivit provriden idag, och dom verkade tycka om henne. Tjejen bara log när hon red, och ville knappt hoppa av, haha. Så dom ska bestämma sig nu över jul, så får vi se vad som händer.

Dessutom är det bara dryga veckan kvar tills jag och Lollo drar till fjällen! WOHO! Så är det någon som har tänkt hålla till uppe i fjälltrakterna över nyår så säg till vetja :) Får se om vi inte hinner med lite jakt på fjället också, det lät som att far min ville ha med mig ut en runda. Annars blir det nog mest snowboarden och after-skin som gäller.

Nedräkningen har börjat!


Dagens citat är hämtat från glöggfesten igår:

Belinda: Agge, smaka på den här! -håller fram en mugg spetsad glögg-
Agge: Usch FYFAN, den smakar ju glögg!! -tittar på sin egen, svagt glöggfärgade ljusgula grogg och ler-


Julfest

Som sagt, igår var det julmiddag, och spex. Och Luciatåg, men det var ganska värdelöst som vanligt. Maten var god, och spexet var roligt, även om det såklart inte var lika bra som vårt spex förra året ;)

Julfesten däremot var hur rolig som helst! Mycket folk, mycket musik och mycket dans. Jag tror dom flesta från skolan var där faktiskt, och det var ju kul för omväxlings skull. T om NV hade vågat sig ut ;)

Nu är det dags för packning, för det är äntligen JULLOV, och ikväll är det glöggfest med folket hemma i byn. Och det blir nog trevligt :)


studentfest, Julfest

Studentfesten igår var helt ok kul, fulla lyckades vi ju bli ivf :) Måste nog säga att förberedelserna var roligare än själva festen, hahaha.

Jag ,föreställande Renen Rudolf, kallades HORNy, Lisa polkagrisa var ursöt, Lollo Snökvinna var något fet, och Annie aka Bränd Pepparkaka var sotig och svart och skitade ner överrallt. Sen hade vi ju andra klockrena, t ex Julklappen Mina, Julsäckarna Elin, Jennie, Hanna och Sanna, Spidermankvinnorna Anna och Malin, samt många andra festliga figurer.
Skoj var det, och maskerad är en sak vi borde göra oftare!

Nu har jag precis knäppt upp första ölen för ikväll, snart är det luciatåg, julbord och SPEX som väntar. Och självklart en julfest lite senare framåt kvällen.

Cover Girl var riktigt fin att rida idag, synd att vi inte fick rida program när hästen faktiskt kunde slappna av för en gångs skull. haha.

Renen Rudolf, hetast i stan. HAHAHA. Observera byxorna i sammet. hahaha

WOHO!

Lisa är en ängel! Hon steker just nu pannkakor till mig :D
Riktigt fina och goda dessutom. Hehe.

Det är kanske för att tacka mig för att hon blev så fin i håret igår, för att jag är så underbar att bo med, eller kanske helt enkelt för att hon är hungrig, och vet att jag inte kommer orka laga någon mat ändå.

Igår hade vi jättekul när vi testade vår nya ansiktsfärg.. Jag hade roligt ivf ;D

Jultema var det!!


Tisdag

woho! Imorgon är det studenfest, och idag var jag och Lisa inne och köpte kläder till det. Temat är Crazy Xmas, och vi hittade väldigt.. fina utstyrslar :) Lisa ska vara polkagris (rödvitrandiga ALLDELES för små byxor och en rödvitrandig tröja + vitglittrig boa.), och jag ska vara Renen Rudolf (bruna byxor i sammet, från knäna och nedåt är det fransar på sidorna. Tröjan var i en annan brun färg, fruktansvärt tight och väldigt ful. Och så självklart ett par horn med bjällror på).
Vi kommer inte vara vackrast på stället, men vi kommer garanterat vara några av dom som har roligast, haha.

Vi har även knåpat ihop jullåtarna till Julfesten på torsdag, och 06Cs låtar kommer lätt vara bäst.

Nu har Lisa precis duschat ur färgen jag lade i hennes hår för 20 minuter sedan, så kommer det inga fler blogginlägg kan ni ju höra av er och fråga hur jag mår, eventuellt ligger jag då på sjukhus efter en grov misshandel :)

Dagens citat:

'Vi knullar bara modeller!!' 
- Fyllkajan David, med bred skånska

Luciahelgen

var riktigt trevlig!

Lördagen var riktigt festlig! Först lite samling hos Iaa (där jag råkade gå in i fel hus såklart.. Knackar på, öppnar dörren och klampar rätt in i hallen hos... en vilt främmande människa. Lite pinsamt, men det är väl jag i ett nötskal), senare drog vi till Burseryd där Sara hade 18-årsgille. Hur kul som helst ända tills kvoten vägde över och man kände ungefär 10 % istället för 90 % :) Då drog karavanen, bestående av en styck Johanna, en Lovisa, en Annie och en Iaa, till das Gislepark istället, och där hade vi också väldigt trevligt. Under kvällen joinade Vickan och Bogis oss dessutom.

I parken träffade vi två mongon, nämligen de två musketörerna Rasmus och David. Det var festligt, haha. Efter två timmars dansande, including Tjernobylbarnet, Stora Studsbollen/Lilla Studsbollen, ett antal fiskekast, Deon och självklart Schampot började vi få ont både här och var.
David rockade loss helvilt till Poker Face, så då kom vakten och sa till honom att han kunde få dansa lite längre ut på kanten istället, där det inte var så mycket folk, hahaha.
Magnusson var också där, och han bjöd upp till bugg, så då hade man ju inte så mycket val. ;D Jag insåg hur värdelös jag var, och även hur förutseende jag är som har skrivit upp mig på buggkursen i gislaved i januari, haha. Men det var festligt!

Idag har Peter Eriksson varit på skolan och haft clinic, men vi drog lite tidigare så vi skulle hem innan två timmars extra Mikrobiologi och Genetik startar.

18.00 smäller det, tre-rätters för oss underbara treor. 3333333333. Woho!!

fredag

Idag har jag åkt lastbil med Niklas. Eller, vi åkte inte så mycket lastbil, vi fikade mest, haha. Allting krånglade, så det sket sig med körningen. Sen sket det sig med saltningen också. Men aja, vi hade skoj ändå! :D
Klockan fem fick jag gå upp ivf, och det var alldeles för tidigt.

Senare kom Vickan upp och störde, så var jag tvungen att umgås med henne hela kvällen.

Och nu, när jag tittar mot min underbara säng, och helst bara vill lägga mig och sova, vad ser jag då?
- Jo, en hårig, snöig och väldigt skitig hund. Som ligger på min huvudkudde. Och snarkar.
Ibland överväger jag faktiskt att sluta låta honom sova i sängen. Det är tur för honom att han är söt.



Sitting here wasted and wounded
at this old piano
Trying hard to capture
the moment this morning I don't know
'Cause a bottle of vodka
is still lodged in my head
And some blonde gave me nightmares
I think that he's still in my bed 

Yes!

Äntligen en MEDGÅNG!

Ofelia gick igenom besiktningen på Slöinge utan anmärkning, och det var jävligt skönt.
Min älskade lilla ponnybus.

Ikväll bär det av till lussefirande med småbarnen i Villstad Kyrka (församlingshem, whatever) med Vickan, Allek och Bella, annars inga direkta planer för dagen.

Imorgon ska jag åka lastbil med Nicke Lilltroll hela dagen, så det blir nog festligt. Med tanke på min förmåga att hålla mig vaken i bilen så blir det kanske inte så roligt för honom, men jag ska göra mitt bästa!

Skönt att man börjar friskna till dessutom, no more fever, endast lite hosta. 



 

oh, underbara glömska

Tänk vad man kan förtränga saker fort ändå. När jag tänker på dig nu, så kommer jag knappt ihåg hur du ser ut. Jag har glömt helt hur du luktar, hur du brukar fixa håret och jag har faktiskt inget minne av vad du hade på dig sist vi träffades.
Nu ska jag bara glömma bort hur underbart du ler och känslan när du tittade på mig, som om du faktiskt brydde dig.




Idag har min älskling Vickan tagit med mig till Gekås, för att shoppa bort lite sorger och tänka på roligare saker. Det fungerade! Vi köpte dock inte så mycket, men julklappar till Niklas och Frida blev det, en julklapp till bror och ett halsband till Ipod (även det en julklapp, men han fick det idag ändå, haha). En massa annan skit också såklart, och allt packades ner i en miljövänlig påse av tyg. Haha.

Dessutom tror jag att jag lyckades smitta ner halva Ullared när jag gick runt och var äcklig och hostade. Men nåväl, det är väl bakslag man får vänta sig om man väljer att gå och handla på ett ställe där det är fullt möjligt att sjuka och hostande människor faktiskt har möjlighet att köpa mycket saker till ett hyfsat pris, och därmed dämpa sina sorger.

Ofelia har kommit hem idag också, hon gick ju inte igenom besiktningen. Imorgon ska jag rida henne och se om jag kan känna något konstigt, senare under dagen kommer hovslagaren och ska kolla så hon är ordentligt skodd. På torsdag blir det ombesiktning, och jag hoppas av hela mitt hjärta att veterinären som gjorde förra besiktningen var inkompetent och att hon går igenom. Familjen som vill ha henne är världens underbaraste, och hon kan knappast få ett bättre hem än hos dom.


'Me vestigia terrent, omnia te adversum spectantia, nulla retrorsum'
 - Spåren förskräcker mig - alla leder till dig, men inga leder tillbaka.


The winner takes it all

I dont wanna talk
About the things weve gone through
Though its hurting me
Now its history
Ive played all my cards
And thats what youve done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
Thats her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking Id be strong there
But I was a fool
Playing by the rules

The gods may throw a dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear
The winner takes it all
The loser has to fall
Its simple and its plain
Why should I complain.

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you?
Does it feel the same
When she calls your name?
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say
Rules must be obeyed


The judges will decide
The likes of me abide
Spectators of the show
Always staying low
The game is on again
A lover or a friend

A big thing or a small
The winner takes it all

I dont wanna talk
If it makes you feel sad
And I understand
Youve come to shake my hand
I apologize
If it makes you feel bad
Seeing me so tense
No self-confidence
But you see
The winner takes it all
The winner takes it all......


Någon som är sugen på att boka en biljett, flyga så långt bort det går, och aldrig mera komma tillbaka? Lägg till en minneslucka över det senaste halvåret, en stor mängd alkohol och någon som verkligen bryr sig om en and then maybe it would be possible to repair the damage you've caused.

fyfan.

DU ÄCKLAR MIG
duäcklarmigduäcklarmigduäcklarmig


fy fan att jag kunde vara så jävla korkad.

Mamma mia!

Nu har jag och Lisanfisan sett Mamma Mia. Underbar film!

Nu kommer världens längsta inlägg skrivas och publiceras, men den del texter är fruktansvärt träffande:

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking Id be strong there
But I was a fool
Playing by the rules


The gods may throw a dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear
The winner takes it all
The loser has to fall
Its simple and its plain
Why should I complain?

We can go dancing, we can go walking, as long as we're together
Listen to some music, maybe just talking, get to know you better
because you know I've got
So much that I wanna do, when I dream I'm alone with you
It's magic
You want me to leave it there, afraid of a love affair
But I think you know
That I cant let go

Oh you can take your time baby, I'm in no hurry, know I'm gonna get you
You don't wanna hurt me, baby don't worry, I ain't gonna let you
Let me tell you now
My love is strong enough to last when things are rough
It's magic
You say that I waste my time but I cant get you off my mind



Ive been angry and sad about the things that you do
I cant count all the times that Ive told you were through
And when you go, when you slam the door
I think you know that you wont be away too long
You know that Im not that strong.
Just one look and I can hear a bell ring
One more look and I forget everything, o-o-o-oh



Är spelet över?  Det är bara du som har svaret.



Julstämning!

'Fairytales of New York'

It was Christmas Eve babe
In the drunk tank
An old man said to me, won't see another one
And then he sang a song
The Rare Old Mountain Dew
I turned my face away
And dreamed about you


Got on a lucky one
Came in eighteen to one
I've got a feeling
This year's for me and you
So happy Christmas
I love you baby
I can see a better time
When all our dreams come true


They've got cars big as bars
They've got rivers of gold
But the wind goes right through you
It's no place for the old
When you first took my hand
On a cold Christmas Eve
You promised me
Broadway was waiting for me


You were handsome
You were pretty
Queen of New York City
When the band finished playing
They howled out for more
Sinatra was swinging,
All the drunks they were singing
We kissed on a corner
Then danced through the night


The boys of the NYPD choir
Were singing "Galway Bay"
And the bells were ringing out
For Christmas day


You're a bum
You're a punk
You're an old slut on junk
Lying there almost dead on a drip in that bed
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy Christmas your arse
I pray God it's our last


I could have been someone
Well so could anyone
You took my dreams from me
When I first found you
I kept them with me babe
I put them with my own
Can't make it all alone
I've built my dreams around you


tisdag

och jag har MIFFOont i halsen. Ajajaj, det känns ungefär som ett öppet sår när jag sväljer. Jag har nog lyckats smitta Lisafisa också, hon vrider sig också i smärta varje gång hon sväljer :P Jag försökt få henne förstå att vi måste sluta vara så intima, men hon vill verkligen inte förstå.
hahaha.

Trots min handikappade hals har jag varit och kört lektion idag, vilket inte gick så bra. I min feberdimma såg jag inte så mycket, och missade typ alla hastighetsskyltar, haha. Det är nog tur att jag har typ 11 lektioner till inbokade...
Sen har jag inhandlat julklapp till min käre Far också, och även Vickan har fått sig en liten pryl. Som jag tror hon kommer uppskatta, hehe. Och nej, det är varken en leksak att använda sexuellt eller en almanacka med nakna äckelgubbar från Jutis. Så HA-HA, nu har du något att tänka på min vän!

Diggiloo var en pärla idag igen, han skötte sig t om riktigt bra över bommarna, vilken kändes som att det var första gången typ. På torsdag är det dags att hoppa upp på vildingen igen, och jag längtar lite, det är himla kul att 'vara med häst' igen.

Ofelia är såld nu, Eskilstuna är från och med imorgon hennes nya hem. Tjejen hon har varit hos på försäljning ringde innan och ville kolla så att hon hade fått med alla hennes saker i packningen. Fyfan, jag trodde verkligen inte att det kunde göra så ont, trots allt har jag ju inte träffat henne på två månader. Men..

Jag skulle vilja sända en stor eloge till Jonny i verkstaden på skolan, för att han har fixat min älskade cykel idag. Äntligen slipper jag Majas röda, hemska cykel, och kan glida (trampa) runt på mitt eget, lila, vrålåk :) Som sagt går det ju inte så bra med körningen just nu, så jag får nog räkna med att trampa runt på gamla Bettan ett tag till..


håhåjaja

det har varit en hård helg. En hård, men helt fruktansvärt rolig helg! I fredags var det UnderBar som gällde, alá Mårtenssons. Där blev vi berusade och glada. Eftersom Nathalie fyllde 18 så hade vi förkrök hemma hos dom, och sedan bar det av till Asian och Bulls, innan det blev UnderBar. Vi var hemma vid halv 4-tiden, och somnade som stockar, haha.

På lördagen var vi inte riktigt lika pigga som på fredagen, och dagen tillbringades mest i soffan. Vi masade oss faktiskt utanför dörren en gång ivf, när vi gick till affären och köpte pizza, haha. Vid 6 tiden var det insläpp för modevisningen på Hanna Morris, så Annie och Lollo kom hit vid halv 5 snåret och så började vi förfesta. Jag och Lisa hade dock inte riktigt tagit oss ur soffan än, och låg och tittade på Madagaskar. Wieho!
Fortfarande med huvudvärk åkte vi in till staden och gick på modevisning. Sedan gick vi till House Ming och käkade, och där träffade vi FREDRIK LJUNGBERG. Det var faktiskt asballt. Så vi fick hans autograf och jag fick hålla om honom när vi tog kort. Lite fjortisvarning var det på det hela, men det var det värt!!
Senare fortsatte vi till Elvan, för att sedan dra vidare till Asian, och till sist bar det iväg till B&B. Där träffade vi Timbuktu, och vi en kråka där också. Och en 'puss' på munnen, haha :D

Söndagen var ganska lugn, red ut på Diggiloo, och han skötte sig som den prins han är. Vi var i diket två gånger bara :)
Sen vart det julmarknad, och kvällen avslutades med blåbärsglögg och Erik&Mackan. Vid 2-tiden på natten stupade vi i säng, och då var vi hyfsat trötta.

Och inte nog med det, idag har jag bokat HALKAN, och det känns inte längre som att körkortet är sååå långt borta längre. Wieho!

RSS 2.0