söndag/måndag

Helgen har varit strålande! Rent bokstavligt talat faktiskt. Perfekt väder, mycket roliga människor och fest.
Fredag: Chaparrall
Lördag: Sigges Loge
Söndag: Motorcykelåkning


Me like!

Dock suger jag på blogg just nu. Me don't like.

måndag..

Long time no see, och omtumlande tider har det varit.
Kort och gott - studenten avklarad med hugg i både hjärta och mage, kanske något av det jobbigaste jag gjort. Dock känns det ganska bra just för tillfället, jag tror att det kommer ännu en chock när man inte får packa ihop sitt pick och pack och åka till Plönninge i höst.
Istället blir det förhoppningsvis Lund i stället, där man säkert kommer lära känna en massa härligt folk också :)

Även midsommar är avklarat, och det gick också bra, trots att jag var duktig och körde. Att Vickan sen körde både torsdag och lördag är ju en annan sak. Sen körde jag söndag, haha.

En sammanslagning av veckan som gått är enkel:

* Glass
* Bilåkning
* Sena nätter - sena morgnar
* Team Smarmy

funkar fint!


sjung om studentens sorgliga dagar..

Om mindre än 12 timmar tar vi studenten - och jag vet inte alls vad jag ska känna för det här. Det är nog något av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, samtidigt som det är något av det roligaste..

Dagen har som sagt varit hektisk, och vi har hunnit med en hel del. I morse var jag och Mina på Naturkunskapen (vi var de enda som var där och såg på film.. haha), för att uppleva vår sista första lektion. Efter det bar det av till stallet, sen in till stan och hämta min studentpresent, och efter det var det smyckning av vår kortegevagn som stod på schemat.
Lätt snyggaste kortegevagnen, synd bara att några avundsjuka små människor förstörde alla våra ballonger..
Full öluppladdning under pyntningen, för att sedan ta utsparken med storm.

Utsparken var grymt bra anordnat, med delmoment som att spränga ballonger innehållandes mjöl genom att jucka på varandra i diverse sexställningar (jag har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv), stafett med ättika-shots, slalomkörning med soptunna innehållandes en lagmedlem osv. Även fotboll där lagmedlemmarna var ihopbundna tre och tre och givetvis klädsträcket! Vår klass var solklara segrare.

Efter utsparken var det hem och duscha samt fixa sig iordning inför lövdansen, och det spännande momentet där avslöjandet av kortegeordningen skulle ske. Inte helt otippat vann 06A, jävligt otippat var 06B tvåa, 06C var trea och förlorarna i NV kom såklart sist.

Lärarna inledde med en omgjord version av Fuck You, som var stört bra, och sedan kom snyftaren Jag önskar jag var en etta nu. Två rader in på första versen och nästan alla treor grät. Jag lipade ivf som ett barn, haha.
Annars har lövdansen varit superrolig, och jag har träffat min älskade Larsa <3

Nu är det sängen, så man kan se hyfsat fräsch ut imorgon. Dagen börjar 07.30 med champagnefrukost!

Två dagar till studenten..

Helgen har varit hur rolig som helst, med Gislaveds student + bal, Sigges Loge med Niklas, Frida & co (Vickan också såklart) och lite all möjlig annan skit som barnpassning. Trevligt värre!

Gårdagen var lugn, och ägnades till största delen åt att plocka ihop rummet.
Vet ni hur tomt det blir på väggarna när man tagit ner sänghimmel, tavlor, planscher och almanackor med nakna gubbar?
Vet ni hur tomt det blir i garderoberna när det inte är ens en liten strumpa kvar?
Eller hur tomt det är i bokhyllan, när man slängt alla skrivblock man använt i tre år, plockat ihop skolböckerna som ska lämnas tillbaka och rensat ut alla andra grejer?
Eller hur tomt det är under sängen, där man alltid kunnat hitta både det ena och det andra, och nu finns inte ens dammråttorna kvar?

Det blir fruktansvärt tomt.

Idag var det klasskamp på stranden, och som vanligt total-ägde vi. För oss treor handlar Strandkampen om vem som kommer få åka först i kortegen med lövade vagnar från kyrkan under studenten, vilket betyder att vi alla kämpade som djur.
Vår klass ägde som vanligt, iklädda knallgula reflexvästar med texten 'NP06C' och 'Student i rörelse'. Tävlingen bestod av bland annat brännboll, volleyboll, sandslottsbygge - tema Astrid Lindgren, samt diverse klurigheter och stafetter. Vi var grymma på allt, men jag gissar på att en viss A-klass kommer ta hem det trots allt. Men så länge vi kommer före NV och B-klassen så är det lugnt!

Imorgon är schemat hektiskt med lektioner på förmiddagen, pyntning av kortegevagnen kl 14.00, utspark kl 16.00, grillning kl 19.00 och kl 21.00 ska våra lärare berätta för oss hur jävla bra vi är, samt att vi får reda på resultaten från Stranden. Efter det är det dans på lövad bana, och det kommer nog bli vääldigt blandade känslor.Kära läsare, vrid lite på era vackra huvuden, och beskåda vårt sandslott! Tema Astrid Lindgren - Bröderna Lejonhjärta. Och ja, det tog lång tid att plocka alla blommor och snäckor.

Torsdagnatt och Personalfest

Den här kvällen har nog varit en av dom absolut bästa i Plönninges historia. I varje fall i min Plönningehistoria.
06A hade hyrt Västerhagen, hyrt band och fixat med mat.
Vi har fått se fulla lärare och fritidspedagoger, sjungit oss hesa, ramlat och slagit oss men rest oss med ett skratt, sörjt över att vi snart kommer sluta, ätit en massa korv, skakat rumpa, skrattat tills tårarna sprutat, skrålat att 'VI SKA TA STUDENTEN', försökt att bugga och en massa annat.
Detta var helt klart en kväll som går att jämföra med balen, verkligen superbra jobbat killar!

Nu börjar man verkligen förstå att om mindre än en vecka kommer vi stå där på gräsmattan, med våra studentmössor och champagneglas i högsta hugg och jag kan inte säga annat än att det gör lite ont i hjärtat. När ska man träffa alla sina underbara vänner som flyttar hem över hela landet? Kommer man någonsin att få en så stor och älskad andra-familj igen? Jag tvivlar, men jag hoppas verkligen det, för de här tre åren har nog varit de bästa i mitt liv.

Tisdag

Plönninge Camp ikväll - öl, grill och förmodligen regn. Kan det blir mer svenskt, bättre och mer STUDENT?!

Jag skall festa, ta det lugnt med spriten,
ha det roligt utan att va' full.
Inte krypa runt med festeliten,
ta det sansat för min egen skull.

Refr:
Först en öl i torra strupen,
efter det så kommer supen,
i med vinet ner med punschen,
sist en groggbuffé

Jag blir skitfull, däckar först av alla,
missar festen, men vad gör väl de'?
Blandar hejdlöst öl och gammal filmjölk,
kastar upp på bordsdamen breve'.


Spyan rinner nerför ylleslipsen,
ravioli torkar i mitt hår.
Vem har lagt mig under matsalsbordet,
vems är gaffeln i mitt högra lår?


Woho!

Måndag

Sedan jag skrev sist har det hänt en hel del grejer. I onsdags var det fest i lägenheten på skolan, och det var faktiskt en hel del folk där.
I torsdags åkte jag hem i brist på lektioner, och på väg hem från halmstad fick jag ett helt underbart roligt samtal från Vickan. Team-Army hade hämnats på vår stenmursförflyttning och lindat in hennes bil i 800 meter balplast, samt lagt 4 murstenar under varje hjul. hahaha, solklart!

I helgen har det varit gisledagarna x 2, och på lördagen var det lite förkrök hemma här, men ganska lugnt :)

Idag är det nerfärd till skolan igen, men först är det städning av lägenheten som står på schemat :)RSS 2.0