you want it all

Nu har Maja åkt till stallet, och vi har sagt so long and goodbye. Nu är det 8 veckor tills jag får träffa henne och Lisa igen.
Men vi klarar ju sommarloven, så det borde gå ^^,

Sista blogginlägget från Harplinge på ett bra tag, pappa kommer och hämtar mig och Ofelia vid 5-tiden, och då bär det av hemåt.
Det är sjukt mycket grejer att packa, tur att man har tagit hem en del saker innan. Alla Ofelias grejer ska ju hem med, hon kommer nog aldrig återvända till Lyngåkra =/   Sagt upp stallplatsen och sådär idag med. Och hoppat, det tyckte hon var roligt :)

Dags att fortsätta packa, man ska ju hinna med att städa lite med. suck.

Ciao

'Pengar är som gödsel - till ingen nytta om de inte sprids.'
- Francis Bacon

 


1234567890

vad är det för FEL på mig?! Klockan är mer än halv tolv och jag är överaktiv, jag vill städa och greja i lägenheten men det går ju inte eftersom Majsan sover. Tjopp.

Idag köpte jag en box med Nakna Pistolen på Ica Maxi, så jag och Maja har kollat på två av filmerna ikväll. Antingen är dom helt sjukt roliga, eller så har jag störd humor. Mycket skratt blev det iaf :D

Lyxade även till det med mina två älskare, Ben & Jerry och deras utsökta smak - Bohemian Raspberry. Är det något man aldrig kan få för mycket av så är det glass. Det är nog tur att B&J's glass är ganska dyr, det gör att man faktiskt behärskar sig lite grann.

När jag åkte hem från flygstaden åkte jag med en urmysig busschaufför som släppte av mig så att jag inte fick alls långt att gå hem. Dankedanke, dagens ros till dig!En vecka kvar till De Förenta Staterna!'När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på. '
- Nalle Puh


tjugoåttonde september tvåtusenåtta

just nu känner jag mig som en mix mellan James Blunt - You're Beautiful , Ulf Lundell - Ohlala jag vill ha dig, Meredith Brooks - I'm a bitch samt Gyllene Tider - Det är över nu

Jag vet inte vad jag ska göra. Eller hur jag ska känna.

fan.

9 in the afternoon,

eller 10.00 på förmiddagen.

Jag kom ganska nyss hem från en myskväll/natt/whatever med M. Eftersom han inte sett första Arn-filmen kikade vi på den, men båda somnade, haha. Riktigt flyt.

Denna dag är för övrigt vigd åt en mycket speciell dam vid namn Josefina aka. Iaa, och vi ska till den stora staden halmstad och göra gatorna osäkra. Eller ja - vi tänkte shoppa lite och se om vi kan hitta nåt snajsigt. 
Jag måste erkänna att det har varit mycket utgifter och lite inkomster det senaste, men det ordnar sig nog. 
Lev i nuet!


" En kvinna störs av vad en man glömmer - en man störs av vad en kvinna kommer ihåg." - Arch WardIpod the man

Min lille pojk har blivit så stor. Inte nog med att han växer så det knakar - han har t om tappat sin första tand!
Barnatiden går fort.


Jägarexamen

I did it! :D
Nu kan jag officiellt kalla mig för jägare.

Helgen har varit jätterolig, trots att marcus och rasmus är ganska störda :D  Vi har träffat mycket roligt folk, gjort en massa lustiga saker och ja.. riktigt jävla roligt!

Så. se upp i skogen - nu kommer det vara farligare än vanligt att vistas där.

jägarexamen

Nu är vi finally här. Igår klockan 21.00 anlände vi till Finnbo Bruk. Vi = Jag, Marcus och Rasmus.
Idag var det frukost kl 8, och sen har hela dagen gått i ett! Roligt, men jisses vad jobbigt. Teorin känns som att den börjar sitta, och haglet gick kanon. Men.. momentet kulskytte är ju kvar, och det gick åt helvete idag :) Men det kanske är bra, då kan det ju bara gå bättre imorgon.

Snart är det kvällsmat, och sen blir det ett långt bad (älska badkar!) o sen ännu mer plugg. Det blir nog fint ^^,


17 dagar kvar till texas :D  yay!!


höstförkylning. ååååh.

Jag hatar verkligen att vara förkyld av hela mitt hjärta!

Men - något som faktiskt är lite bra är ju att man får tid över att göra en massa uppgifter man borde gjort för ungefär 100 år sedan. T ex påbörjat projektbeskrivningen. Meeen, bättre sent än aldrig!

Jag satt precis och filosoferade lite när jag upptäckte att det bara är 20 dagar kvar tills vi åker till Texas. Yay elsie :D  Jag tror det blir bra att komma ifrån landet Sverige och modersmålet svenska ett tag och bara leva livet i USA. Eller ja, försöka iaf.

söndag

gårdagen var riktigt kul, men också fruktansvärt förvirrande.

Först på kvällen var det ryttarfest (breeders), sedan bar det av en kort runda hem till lägenheten för att sedan med buss transportera oss vidare in till stan. När vi väntade på bussen ringde en desperat Niklas (som var på svensexa) till mig och var helt förtvivlad för att han blivit utkastad från Harrys, och han fick mig att lova att komma och rädda honom. Sagt och gjort.

Väl inne i stan gick jag & Lisa till en godisaffär och köpte en jättefin chokladsnopp till Niklas (man måste ju komma med nåt kul på en svensexa liksom) och sedan bar det av till B&B där Niklas var. Partyparty, där träffade vi alla som var med dom (bl a Marcus, Jocke, Kalle, Martin, Mikael, Jesper, William och massa andra) så det var festligt. Även Emil&Haris tittade förbi :)Jag vet nog inte riktigt vad jag har dig. Eller jag borde veta, men du är ju inte öppen som en bok direkt. men å andra sidan ska jag väl inte klandra dig, du verkar ju inte veta själv heller.

det är inte lätt när det är svårt.

Åååh, vad jag hatar att vara sjuk. hatahata.
Min hals känns söndertrasad, när jag sväljer gör det ont. Jag och Elsa har varit hemma idag och varit allmänt sunkiga. Det var underbart.

Igår gjorde jag en massa bra saker. Jag och Lisa köpte en fotölj till lägenheten, och så köpte jag 4 vinglas och en fin tröja från United Colours of Benetton. Allt tillsammans kostade 140 :-.  I love Myrorna :D Dock kollade folk lite misstänksamt på oss när vi gick med vår fina fotölj genom stan, och det var även några som tutade när vi passade på att sitta lite i den när det ändå var rött vid övergångsställena.

En annan bra pryl jag gjorde var att skriva in mig på körskolan. Finally! Nu ska jag göra vägarna osäkra, mohehe. Dock är inte första lektionen förrän efter att vi varit i Texas, så ni kan vara lugna - ni har gott om tid att fly vägarna.


Dags för jägarexamensboken, det börjar bli allvar.

Ciao


skola. blabla.

Usch, vad jag är skoltrött. Något fruktansvärt. Tur att man bara har en lektion kvar för dagen :D

Nu börjar texas närma sig mer och mer, och det är mindre än en månad kvar till vi åker :D Det kommer suga att lämna en del folk hemma, men jag och elsa kommer rocka gärnet acrosstheocean, så le och var glada för vår skull :D

Helgen blir nog ganska trevlig - breeders, ryttarfest, mack och en del partyparty. Wie!

Den som sa att man inte kan köpa lycka för pengar hade jävligt fel.

Idag har jag köpt en klänning till N&F's bröllop. En helt underbart fantastisk klänning. I'm totally in love. And I'm totally happy.

Vad tycks?

Observera att det inte är jag på bilden. OBS.

Så måste jag passa på att skryta lite och säga att Ipod & Gänget kom trea på gruppfälttävlan, och allt var givetvis tack vare deras fantastiska gruppledare (dvs jag. mohaha)


En spännande helg väntar. Mys :D


gruppfälttävlan

och jag var gruppledare. Yeekes. det gick dock alldeles utmärkt (kändes det som), även om mina älskade små gruppmedlemmar tyckte jag var en slavdrivare. Resultatet får vi reda på ikväll :)


Just nu är jag så jävla förvirrad. Jag förstår ingenting, och jag avskyr när du ger mig dubbla signaler, hintar om grejer för att sedan få mig att tänka tvärt om. Vad sysslar du med? Skärpning please.
Skål på det.

RSS 2.0