Mitt i centrum with the ladies.

Helt galet roligt! Jag, Lisa (todays driver), Elsie och Maja var inne i stan idag. Lite shopping blev det (bl a ett underbart nagellack), mycket flum och så har vi skämt ut oss såklart. Urmysigt, och något vi borde göra oftare :D

Snart är det helg, och det ska bli trevligt. Susegården imorgon (tävling Claesson vs. Mårtensson), lite party på kvällen och på lördag blir det hundkurs med IPOD och förmodligen kräftskiva på kvällen. Nice :)

Nu är det dags för Jägarexamensboken, Svenska A+B och förmodligen läsa igenom psykologipapperna också. Suck.










hähä.

Att älska som en porrstjärna

hade ju vart nåt såklart. Boken med det namnet är iaf väldigt underhållande och komisk. Tragisk emellanåt också, men det positiva väger helt klart över :D Boktips for sure.

Idag har jag och mor varit på Susegården och skjutit lite, och det gick kanon ^^ Vår engelske instruktör Giles är grym på att förklara och det gick såå mycket bättre än sist. Så nu blir det farligt på fredag pojkar.

Hösten närmar sig med stormsteg, värmen är borta, solen är väldigt frånvarande och det enda man ser är regn, regn och åter regn.

Texas börjar närma sig, och det ska bli skönt att få lite solenergi igen :D Sen i vinter bär det av till alperna! wieho.



kanarieöarna igen hade ju inte varit fel..

Ojoj

Maja got it!

Vi (jag och maja) har tyckt att det varit lite lustigt att Lisas mopeder (moppeligan, jag vet) alltid blir stulna. Nu vet vi varför.
Lisa säljer dom, säger att hon har sålt dom och sen börjar hon CYKLA överallt. Samtidigt som jag och Majsan får fortsätta åka moped så köper hon dessutom massvis med choklad till oss.

Operation Fet-maja och Fläsk-Johanna har startat.
Evilness!

WOHO!

PARTY!
Det är bäst att röja hela natten, så morgondagen kommer snabbare. Dom säger ju att tiden går fortare när man har roligt :D


Ipod var kanonduktig på kursen idag, lovelovelove.

Longing for.. lullabies?

Duschmonster

Jag vill tacka gud för att min älskade 'rums'kamrat MAJA har eliminerat monstret vi hade i duschsilen. Hon sa att det var fruktansvärt hårigt, stank värre än Ipod efter en rallarrunda i stallet och att det var med nöd och neppe hon undgick att bli uppäten.

Tack Maja - jag vågar äntligen duscha igen.

HAHA

Dagens ord: Genitalieherpes.

Madde, du är min idol :D Du är så skön, släpper alla hämningar som en jagvetintevad. Underbart!

Ikväll kommer Larsa och hälsar på, och det ska bli roooligtroligt :D Och så ska vi till eurostop. Och gud, jag hinner inte med mitt liv nu, allt går fortfortfort. yieha

2008-08-19

usch, en halv dag i skolan och jag är redan trött på skiten. Så det kan vara.

Heja mig och bli sjuk redan andra dagen, jag har sådant flyt, haha.


Alltså, helgen som var har varit så himla underbar. Men nu såhär efteråt blir man så fundersam, menade han det, eller var det bara en rolig grej för honom?
ÅH, jag blir störd av sånthär.


Jag väntar nog med att köpa tröjan ett tag ändå. Även om ha-demonen i mig säger att jag måste ha den.
Fläcken är delvis borttvättad iaf.

harplinge

Finally!

Helgen har varit toppen, och nu är man på skolan igen. Lägenheten blir jättefin, Ipod sköter sig och allt är bara roligt ^^
Elsa och Lollo var här igår och åkte vid halv 4, så det blev ännu en sen natt. Underbart!

.....

gah, nervositet!

Alltså, tänk dig att du är ute och handlar. Helt plötsligt bara hänger den där, tröjan du alltid har letat efter.
Perfekt passform, en underbar färg som får fram lystern i dina ögon och kvalitén ska vi inte ens tala om.
Du provar den, älskar den och går till kassan för att betala. Då upptäcker du en äcklig liten fläck, mitt på magen.
Kassörskan är lite osäker på om den går bort i tvätten, eller om den alltid kommer synas litelitegrann.
Förälskad som du har blivit i tröjan vill du helst bara klippa bort fläckjäveln, men man vill ju inte ha ett stort hål i sin nya, fina tröja. Att laga det kan bli ett tufft jobb, samtidigt som du får skiten för hålet.

Vad gör man? Tar tröjan, tvättar den och hoppas på att fläcken går bort? Och om den går bort, går den bort helt eller kommer den alltid att skymta och synas när det passar som minst?
Att klippa bort fläcken känns inte som ett alternativ, och att inte ta med den underbara saken hem känns också svårt.

Råd mottages gärna. Helst av dom som förstår vad liknelsen innebär.


det börjar dra ihop sig..

Så, då har man packat allting. Nästan iaf. Till hjälp har jag haft min bättre (sämre?) hälft Vickan. Thank you darling!
Jag kan inte för hela mitt liv förstå hur man kan ha så mycket saker! Flera resväskor, en enorm bag från Ge-Kås och typ 4 IKEAkassar. Och då är allt inte ens packat! Det är ju helt sinnessjukt.

Jag har verkligen inget vettigt att skriva idag. Så det är nog bäst att jag inte skriver något.





Snälla, lämna min stackars söndertänkta hjärna ifred. Mitt liv var mycket enklare (och tråkigare ska medges) innan du fanns med i bilden.

shopping..

..har det blivit en del det senaste.
Jag tror seriöst att jag har handlat inredning för resten av året :D Jag bara älskar det.
På fredag bär det nästan av. Det mesta av flyttlasset går då iaf. Två bilar och två släp, pust. Mor fortsätter dock därifrån och har lite brått, så jag och M får packa upp det mesta själva. Han har lovat att spika upp tavlor och fixa med gardinerna iaf, haha. Och bära upp extrasängen.

Det känns nästan lite vemodigt att börja trean. Det är så många som kommer flytta så långt när vi är klara, så många som man knappt kommer träffa alls. Om man träffar dom något. Det suger ju ganska hårt.


Alltså, jag hade en AHA-upplevelse idag. Ni vet, om man stirrar riktigt ordentligt, ni vet, verkligen spärrar upp ögonen så mycket man kan. Då känns det konstigt, precis som att ögonen blir platta, och som att linserna liksom ploppar ur.
Vickan sa att jag inte fick säga det till någon, för att folk skulle tro att jag är lite retarded då. Men jag kände att jag var tvungen att dela med mig av mina nya kunskaper.

Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna, och jag har nästan träningsvärk i tummarna efter 1226 sms på 18 dagar. Det är i snitt 68 sms om dagen.

Gud, jag är verkligen retarded på riktigt.

Dagens kloka ord är från en mycket klyftig man:
'En kvinna utan ett fungerande bankkort är som en skadskjuten älg'

Skål på den!

 

sommar, sommar, vart tog du vägen?

Usch vad det regnar! Jag blir tokig, jag vill soooola och baaada. Och bli brun framförallt. Får väl ta mig en tur till solariet någon dag.
Snart kommer kusinerna och livar upp stämningen lite iaf (mor ska ha födelsedags..fika?), och dom är bra härliga dom :D

Då var mitt projektarbete igång. Igår var jag, far och Ipod på hundkurs hos Jeppe Stridh. Grymt långt dit, grymt kul och grymt inspirerande. Det blir nog inte lätt för hundarna här hemma den närmaste framtiden. :D

Alltså, jag kan inte förstå hur nära det är tills jag fyller 18 och blir myndig. Eller tar studenten. Gah, snart måste man börja skärpa till sig, ta ansvar, vara vuxen och samla vuxenpoäng. Körkortet blir ju en klart positiv förändring, och att gå in lagligt på krogen givetvis. Men sen då?
Det känns som att 18 är höjdpunkten i livet, och sen kommer allting bara börja dala neråt. Fast 20 kanske är höjdpunkten? Då får man ju faktiskt köpa på Systemet. Det är nog det sista positiva innan man blir pensionär och får sluta arbeta. Och däremellan ska man hinna med äktenskap och äktenskapskriser, klämma fram ett gäng ungar, byta hus och byta bil, fixa med pension och fonder, fylla 40 och dessutom känna sig extra gammal och grå när barnen flyttar ut. Hujedamig, tack och lov att man är 17 några månader till.

Dags att försöka göra något vettigt av mitt liv och gå ut och städa i stallet :)


Dagens kloka ord:
"Att sköta sig är att se till att man hinner med det roliga."


all summer long



Nu har jag och Ipod varit ute i skogen och busat. Det tog ungefär 5 sekunder efter att vi kommit innanför dörren innan han däckade i min säng :)

Efter att ha utstått otroliga smärtor i halsen ända sen i söndags (läs: nära döden-smärtor) så åkte jag idag till läkaren som konstaterade att jag var helt frisk. Bullshit, jag är övertygad om att jag har fått något allvarligt virus, minst halsfluss!
Men nåväl, jag lägger skulden för min död på min kära läkare. Nämn gärna det i era tal på begravningen.

Eftersom herr doktor var så ond och orättvis mot mig var jag tvungen att tröstäta lite, så jag och mamma käkade lunch på Andrés, en pasta med en sås som var väldigt god, krämig och kalorifylld. Sen åkte vi till Göstas och köpte fika, och så fick jag en chokladbit också.
Så inte nog med att jag redan har en träningsverk från helvetet, nu måste jag ut och springa snart igen. Man borde sluta göra sitt liv så komplicerat :)

Nu ska jag till Gislaved och köpa nya linser, eftersom de jag har nu är typ 1½ månad för gamla. Senare ikväll ska jag och min bror Niklas ut och ge våra kära små grisar lite majs och diskutera mitt hopplösa kärleksliv och allmänna ilandsproblem.

Några visdomsord för 08-08-08:
"Om du ibland känner dig liten, värdelös och deprimerad tänk då på att du var en gång den snabbaste och mest framgångsrika spermien i din grupp".

Lev livet för fan, innan livet lever fan med dig.

Grattis mor på födelsedagen!
Enligt mammas önskemål åkte vi till Torpa Stenhus och såg på teater, och det var grymt kul. Lammkötten i ensemblen gjorde hela föreställningen!


På tal om potatis och levande ljus - jag känner att min höst är hyfsat planerad.

18/8 börjar vi skolan.
29/8 ska vi åka till susegården
30/8 är det kräftskiva med folket
18/9 - 21/9 ska jag och Marcus på intensivkurs,Jägarexamen
4/10 gifter sig Niklas och Frida (sötungar!)
6/10 - 30/10 är jag och Elsa i Texas, och där ska vi ha helt sjukt kul :D


Seriöst, jag känner mig som en levande almenacka eller nåt. Sjukt.



Dagens kloka ord:
"Om man springer fort och skrattar mycket syns det inte att man är ful"

Yay! Inte lösningen till fred i världen, men nästan..

Kaloriregler

1. Om du äter nåt när ingen ser det innehåller det inga kalorier
2. Om du dricker en lågkaloridryck och äter en chokladkaka kommer kalorierna i chokladen att kvittas mot lättdrycken
3. Om du äter tillsammans med andra räknas bara dom kalorier som du får i dig utöver vad dom andra får i sig.
4. Mat som intas av medicinska skäl (som varm choklad, glögg, rödvin, konjak) räknas ALDRIG
5. Ju mer du göder dom omkring dig, desto smalare verkar du själv.
6. Mat (till exempel popcorn, chips, jordnötter, läsk, smågodis) som intas när man ser på film, video eller lyssnar på musik, innehåller inga kalorier eftersom den inte intas som mat eller föda, utan om en del av underhållningen
7. Kakbitar och småkakor innehåller inget fett ifall dom bryts sönder och äts upp bit för bit eftersom fettet förångas när kakan bryts sönder
8. Allt som slickas från knivar, slickepottar eller skedar medan du lagar mat innehåller inga kalorier eftersom det är ett led i matlagningsprocessen
9. Mat med samma färg har samma kaloriinnehåll, som t.ex. tomater och jordgubbssylt, champinjoner och vit choklad
10. Mat som är frusen innehåller inte kalorier eftersom kalorier är en värmeenhet.

Så nu vet ni, ät och lev med gott samvete :)




Igår var det speedway, vilket var nästan lika trevligt som vanligt. En av Lejonens förare krashade dock och bröt armen. Illa :/ Men i övrigt så var det roligt. Lejonen vann och Västervik sög :)
Det var tänkt att Niklas och Frida skulle med, men eftersom Niklas är en arbetsnarkoman så sket det sig. Jag och Vickan fick roa oss själva, och det gick ju fint det med.

Idag blir det nog inte så mycket vettigt gjort, typ sola, jogga, stallet och sen kanske åka till Ge-Kås. Vi får väl se :)  I pity marcus som festade till typ 4 inatt, och började jobba vid 6 i morse. Usch och fy.

Helt sinnes..





Vad är det för en sjuk värld som tillåter sådant här att hända?

regn, snark och en jävla massa saker.

Så kan man nog sammanfatta min dag än så länge.

Himlen är vidöppen och vräker ur sig enorma mängder regn, valpis ligger och tar en middagslur (vilken innebär en hel del snarkningar, grymtningar och mystiska sparkar med benen) och jag borde verkligen städa mitt rum. Hundburen är i sängen, skorna är på bordet, kläderna hänger över tvn, och mitt i all skit sitter jag i morgonrock (fortfarande!) och har en febril sms-konversation med Vickan om hur fruktansvärt värdelös och helt underbar kärleken är.

Jag måste säga att jag har god lust att göra som Ipod, bara lägga mig i sängen och snooza en stund.


Gårdagen var ganska festlig faktiskt. Hela helgen har varit helt ok. I fredags var jag och brudarna på Harrys i vmo, och det var verkligen jätteroligt :D Vi ägde stället, och kvällen avslutades med en mycket trevlig chaufför sista biten hem.
I lördags var det Sigges Loge (LasseStefanz spelade och det var helt sjukt mycket folk), och det var mysigt med trevligt sällskap (chauffören från fredagen bla) och allmänt flum. Träffade en del heeelt wacko personer, som livade upp kvällen ännu mera :D freaky is the thing!

Gårdagen var bara mystisk egentligen, så den hoppar vi över.
Dags att ta tag i mitt liv - iaf få på mig lite presentabla kläder och borsta tänderna.

Ciao!

my dear love
bara för att han är så underbart söt så måste jag slänga in en bild på honom :) Mina damer och herrar, Ipod!

RSS 2.0