...

Jag hade hoppats att John skulle kommit idag, men han var ju tvungen att köra ikväll :(
Nåväl.
Dagen har varit bra annars, jag lunchade med Niklas och Fredrik, men eftersom dom gått i skogen hela dagen och var utsvultna - och jag precis stigit upp - så åt dom i ett liite annat tempo än jag... haha
Började packa inför Kalmar, och sen kom mor hem och ville spela Yatzi. Jag förlorade stort - trots yatzi.

Har precis kommit hem från Allek och Marcus, efter en skittrevlig spelkväll. Och vinkväll. Mest vinkväll.
Vi började med 'Kvinna mot man' (eller något liknande), sen 'Med andra ord', vidare till 'Twister' och sen blev det 'Buzz'. Under tiden lyckade jag och Vickan inta varsin flaska vin och en hel del chokladpudding, och jag är ärligt förvånad över hur pass bra det gick ändå.
Fast jag sträckte mig i låret och bröt nästan vänster stortå under Twister. Farligt spel det där!

Just nu längtar jag bara efter John, som jag inte träffat på över en vecka(!).. Nåväl, imorn bär det av :)

Hoppla!

Alltså, jag är så ridsugen att jag håller på att gå sönder. Det pirrar i hela kroppen, och jag längtar verkligen efter att bara få sitta i en sadel. T om en stenhård stübben går bra.

I natt drömde jag att jag red Cover Girl, och sen dess har jag inte riktigt kunnat få ridningen ur huvudet. Ni vet, bara sitta och trimma, känna hur allting lossnar och hur man till slut bara glider fram..!

Babadam, babadam, babadam.

Åh, ge mig en kuse någon.

GOD JUL!

God Jul för fan! :D

Eftersom att jag är en ovanligt aktiv (öh) bloggare, så kände jag att det var läge att önska er god jul. Inte god hjul då, för rullatorn är det inte dags för riktigt än.

Har nog råkat missa att skriva här på en vecka eller två, men det har faktiskt inte hänt sådär värst mycket i mitt liv.

Jag har bestämt mig för att flytta hem igen, läsa min Matte B (med Tessy, tjohoo) i vår, och sedan är väl planen att komma in på marknadsföringsprogrammet någonstans i landet till hösten.
Annars har jag mest tillbringat tiden med John och hans fina familj, och nu såhär i julestöket så är jag hemma :)

Igår var det 'julmys' ute i Vimmelstorp, och det var väl så trevligt som förra året, dock något nyktrare eftersom jag körde. Och jag tycker fortfarande synd om Camilla på 118118, haha! Patrik försökte ragga upp henne åt Ola, som såg sådär måttligt road ut, och när Andreas sen tog över så blev det inte så mycket bättre. Hahaha.

Idag blir det nog ganska lugnt, farmor och farfar (famo o fafa) kommer om cirkus en timme, och efter det bär det av till mormor och morfar (måmo o måfa) och resten av släkten.
Trevligt värre, jag är faktiskt grymt nöjd med dom julklapparna jag köpt i år. Förutom till John, för han är skitsvår att köpa till. Och dessutom saknar jag honom mer än en fet unge saknar en chokladkaka på fatcamp.

Nåväl, ännu en gång, GOD JUL!


...

haha!

Eftersom Lilleman är med John på jobbet uppe i Dalarna, så tänkte vi att det ju kunde vara smidigt om han var på ett hundpensionat under dagarna. Jag erbjöd mig snällt att kolla efter ett på internet, med tanke på min käre mans okunnighet om datorer.

- Det behöver du inte gumman, jag vet ett där uppe!


Nyss när han ringde frågade han om jag inte kunde kolla efter ett pensionat, och när jag undrade varför det inte funkade med det som han redan visste om, muttrade han bara buttert;

- Det var ju ingen hund, det var ju en dalahäst på skylten...

Glasögon nästa?

...

hm, ber om ursäkt för det förra inlägget, det ser onekligen lite lustigt ut. Ska se om det går att rätta till.

Nåväl, så är man tillbaka i Lund, efter ännu en grym helg i Kalmar. Helgen har gått i temat jakt, vilket började redan i torsdags när John sköt en gylta på kvällen. Duktig man :)

I fredags var det tatueringsdags (för John), och Jokern blev klar, och riktigt snygg dessutom, på vänsterarmen. Efter det var vi hos Lina och Mackan och käkade trerätters. Mycket gott, mycket gott! Lina är riktigt duktig i köket.
Hemma sen hade vi tändaljus-film-fluffigttäcke-och-soffmys. Löövli.

Lördagen började 05.00 med att Lilleman hade spytt i hela stugan, och när John torkat upp allt så åkte han och jagade. När jag vaknade några timmar senare, så hade stackarn spytt igen. I soffan. Och på två mattor.
Bara att rafsa ihop sofföverdraget och åka hem till Carina och Peter och tvätta. Carina är en klippa hon, och god mat bjöd hon på också. Man tackar!
Nästa sak på schemat var pepparkaksbak, vilket urartade till att de flesta pepparkakorna hade snoppar. Undrar var de kom ifrån?
Peter fick den finaste, en tomte med julklappssäck och snopp. Haha.

När John kommit hem från jakten så åkte vi hem till C&P igen, där även L&M var, och såg på det allra sista i matchen Manchester City - Chelsea. Chelsea förlorade, och John ringde glatt David (väldigt hängivet fan) som konstaterade att han nog var tvungen att hänga sig.
Dessvärre hade L&M tappat partysuget, och vi fick åka in till Kalmar och dricka öl själva, vilket var trevligt det också :)

Idag har det varit väldigt lugnt för min del, även om tanken var att jag skulle följt med och jagat i morse så lockade sängen mera... Det var lugnt ända tills John kom hem igen, och började stirra omkring, värre än jag vet inte vad.
Nåväl, nu är man i Lund igen ivf, redo för ännu en veckas flitigt studerande..

Imorgon ska jag kolla på lägenhet, och håller alla tummar för att jag får den :)
Nu sängen.

...

Så är man i Kalmar igen :)

Helgen som gått har varit mycket trevlig, och spenderats hemma i smallcountrystones med mycket trevliga människor!


Dock har det varit ett väldans farande överallt, och bara de tre senaste dagarna har jag kört ca 60 mil. Tur att man rastar bilen ordentligt.

Som sagt är jag i Kalmar nu, och ligger i soffan med Lilleman.

Lilleman är väldigt söt och mysig på alla sätt, förutom när det pyser ur honom. Pyset luktar dessutom äckligt. Och det kommer både från munnen (rap) och från röven (fis).

Imorgon kommer John, och jag ska tvinga honom att ha en riktig myshelg.....


RSS 2.0