Söndag

Så var högskoleprovet avklarat, med 65 rätt som resultat. Är väl ok, med tanke på att jag räknade med typ 20. hahaha.

Igår blev det inget parken, utan Lilla Krogen med Vickan, Bella, Allek och Marcus. Trevligt värre! Dom släckte allt belysning vid Earth Hour dessutom, så då kändes det ännu bättre.
Mitt i natten skulle jag köra min första runda som fyllechaffis, åt mina föräldrar, men de kommer insläntrandes i huset vid 1-tiden, väldigt glada. Så då sov jag obekvämt i soffan - helt i onödan!


Idag har det varit lerduveskytte på högsta nivå. Jag, mor&far, Niklas&Frida, Marcus och Bengt har pangat för fullt i skogen. Jag har också konstaterat att jag skjuter som en kratta, speciellt på de som far iväg ifrån en. Pinsamt läge, men tur att man träffade någon av de från sidan ivf ;)  Jag, mor och Bengt har ivf bestämt oss för att vi nog behöver några timmars träning på Susegården. haha.

Efter pangandet var det bara att åka ner till skolan i full fräs, pyssla med ponnyn och rida (vilket för övrigt gick asbra), och nu så borde jag egentligen ha pluggat. Eller, ivf pluggat mer än vad jag gjort.

Fredag

Det är verkligen helt underbart med bil och körkort! Helt klart underskattat!

Idag fick jag en väldigt fin present av Familjen Bloch :)  Ett par oerhört sexiga racerbilmattor i en härlig cerisemetallic färg lyser numera upp min vackra bil. Icke att förglömma är den vackra rosa växelspaksmuffen!

Imorgon är det dags att skriva högskoleprovet, och vi får väl hålla tummarna för att jag får ivf över 0.5. haha.
Senare på kvällen blir det nog parken, ut och fira körkortet :)

WOHO!

BRA DAG säger jag bara! :D
Inte nog med att det är den 25e och löning, idag är dagen som jag har TAGIT KÖRKORT!!

Är det inte fantastiskt så säg, haha. Det trodde jag aldrig skulle hända, så nu är vägarna osäkra!

Förutom körkortet och allt det innebär (bakelser t ex) så har vi haft programridning också, och det gick kanon :) Laser var en klocka, och även om jag red lite slarviga vägar så fick jag fin kritik av Maud :)

Nu är det lite plugg som gäller, och sen sängen.
Imorn bitti ska jag utnyttja mitt körkort och köra madde till flyget ^^

sweet wednesday!

IGÅR KLARADE JAG KÖRKORTSTEORIN!!
Så jävla underbart :D Bara uppkörning kvar nu, sen jävlar.

Niklas och Marcus kom förbi och fikade dagen till ära igår, haha. Jag lovade att bjuda på tårta, men det fick bli vankliga knäckbiskvier. Sen lovade niklas att bjuda på tårta när jag klarat uppkörningen, vi får väl se om han håller sitt löfte ;)

Häromdagen släppte de ihop Ofelia med en av hästarna i stallet, vilket slutade i två svullna och varma bakkotor, ett bitsår på korset och två småsår på båda bak. Igår när jag red henne kändes hon fräsch, men efter ridningen var hon varm och svullen höger fram. Suck.

Hittills har dagen varit lugn, min kära vän Lisa har gjort pannkakor till mig, och det har varit allmänt slappt. Nu i em ska vi till Fjellare, och jag hoppas jag får hoppa Cover Girl. För ovanlighets skull. haha.



there's a boy in my mind and he knows
i am thinking of him
all my way through the day and the night
stars shine above me
he's been gone for some time
but i know i truley want him
and i am singing a song
hoping he'll be back when he hears it

Söndag

Så var det måndag imorgon igen. Suck.
Helgen har varit lugn, mys med sambosarna i fredags, Melodifestivalen med Iaa och pojkarna i lördags och ikväll blir det plugg :)

Det är verkligen inte svårt att bränna några tusenlappar.. Igår köpte jag och mor en soffgrupp till lägenheten, och idag har vi bokat en resa till egypten om 4 veckor. Underbart, härliga sol, här kommer vi!! :D

Dags att fortsätta plugga. Och titta lite på parlamentet kanske :)


torsdag.

Jag är SÅHÄR förkyld. Ärligt talat, jag hatar det här! Mina bihålor känns helt igentäppta, och det känns som att det blir nåt tryck på hjärnan. Ont i huvudet gör det ivf :P Det blir ju inte bättre av att halsen gör uppror och vägrar fungera som den ska dessutom. åh.


Veckan har flutit på bra hittills annars, och Ofelia stormtrivs på Lynga! I tisdags trimmade vi i paddocken, och igår var det tömkörning som stod på schemat :) Vi tömkörde i nästan en timme, och jag var verkligen helt slut efter det. Jag har sämst kondition.
Jag red progam på Cover Girl igår också, och det gick ok, 60.96 % blev slutresultatet :)  Jag gjorde några jättemissar, typ serpentinbågarna i vänster förvänd, och inridningen, haha. Men hon var hur fin som helst på framridningen, där inte någon av missarna var några problem, så jag är nöjd ändå. Den hästen är verkligen underbar, det är så himla tråkigt att nästa vecka är sista veckan i stallet..


Ikväll är det ferre i Asige, och jag hoppas jag blir bättre tills dess :)

ännu en tisdag

Helgen har varit helt ok. Gisleparken var verkligen folktomt, men SnickarNicke & co var där ivf, så det blev lite drag ;D Asroligt för övrigt!
Söndagen tillbringades i ett något förslappat tillstånd, speciellt för Lisa som inte mådde så bra... Men några promenader runt huset senare så blev det genast lite bättre!
Senare på kvällen blev det pizza och movie med iaa och pojkarna. Trevligt, trots att grabbarna var ungefär lika sociala som en dammsugare men. haha.

Gårdagen var relativt lugn, och nu är man tillbaka i lägenheten igen.
Dagen har hittills varit lugn och slapp, bara två lektioner idag :) Ofelia verkar trivas i sitt nya stall, och det ska bli roligt att rida idag när hon knappt gått något på hela helgen, haha.



'Pengar är som gödsel - till ingen nytta om de inte sprids'


les gislepark, again

så blir det gisleparken ikväll. Igen. hahaha.
Det är egentligen inte så roligt på parken, men det blir ju vad man gör det till! :D Kvällens trupp är jag, Lisafisa, Iaa och Lollo, och vi kommer få trängas med alla fjortisar som vill ha Kevin. Eftersom vi är som vi är kommer det förmodligen sluta med att vi står längst framme vid scenen och headbangar eller något, haha.

Idag har Ofelia fått komma hem också, och på måndag får hon flytta in i det nya stallet nere vid skolan. skoj :)


Studentfest alá NÖRD, och ny impulsivitet

Igår var det studenfest, anordnat av NV, på B&B.
Temat var NÖRD, och alla såg vi förskräckliga ut.
Det var sjukt kul, förkrök hos Josefsson, med ölspel och allmänt flum. Sen tågade hela klassen (förutom Maja och Sofie  som var tråkiga och var hemma) ner i gemensam klunga till B&B, sjungandes 'tagga, tagga, tagga tagga tagga' och andra vackra låtar, ackompanjerade av Elins underbara visselpipa. Ett antal 'För vi ska ta studenten' tyckte jag mig höra dessutom.
När vi skulle gå in på B&B ville vi givetvis göra en kraftfull entré, och sjöng 'När 06C, när 06C, när 06C marcherar in, då blir det juuubel nere i baren! När 06C marcherar in!' , problemet var bara att vi tydligen skulle sitta längst in, längst bort, och fick därför sjunga genom hela stället. De som inte var från Plönninge såg något undrande ut.

Lollo lyckades hälla ett glas vatten över mig (jag hällde inget över henne......), vi shottade tequila och brinnande sambuca på Ida's, Maria däckade, vi gjorde en fin röra av allt som fanns kvar av tacobuffén - dippade nachosen och sköljde ner med öl, dansade på bowlingbanorna, förlorade mot fuskande NV-elever på biljarden och tappade bowlingkloten bakåt.
En lyckad kväll måste jag säga!

Idag var det inte riktigt lika kul. En dunkande huvudvärk och städning väntade när jag slog upp ögonen, för att sedan bege oss in till den stora staden.
Hanna köpte en hamster (som hon både är allergisk mot och livrädd för) och mitt stora akvarie fick nya invånare (Greger, Tissel & Tassel, Glenn och Göran) .

Hanna kallas härmed inte längre för Hanna BH-lös, utan hennes nya smeknamn är HAMSTER-HANNA.

God Jul!

tiredness

Ibland blir man bara så fruktansvärt trött. Ni vet, när det bara händer alldeles för mycket på en gång, och man tappar kontrollen totalt över vilken riktning ens liv tar.

Något man faktiskt nästan trodde på gick inte alls som planerat, men jag antar att det är ödet. Man kan ju inte alltid få som man vill, och säkert har det någon mening även om det just nu gör ont.

Det är mycket i skolan nu, en hel del jag ligger efter i, och jag börjar faktiskt känna mig lite stressad inför slutbetyg, Högskoleprov och intagningar till hösten. Men det är väl bara att lägga på några kol.
En annan sak som stressar mig lite är att Ofelia kommer hem i helgen, det blev inget köp, dottern inte intresserad längre.

Gah!

Positivt är ivf att mina föräldrar är underbara, mina vänner är underbara, och sen har faktiskt mina fiskar fått ett nytt akvarie också :)

Balklänning!

Idag har jag och mor varit och köpt min balklänning! :D Jag måste säga att jag blev aningens förvånad när jag hittade en i första butiken, haha.
Klänningen är silver/grön, med korsettrygg och lite rosor och paljetter vid livet på framsidan, jättesöt :)

Innan dess var jag och far i Torsbo och köpte nya jaktkläder till mig, så det har blivit en hel del shopping idag... Inte mig emot!

Annars började dagen bra med att Nicke Lilltroll den klanten välte skogskärran med allt timmer på, så då fick man ju asa sig ut i skogen med fyrhjulingen och greja. Men det löste vi ju det också :)

Imorgon bitti blir det till att ta tåget ner Halmstad, och sedan är det skola igen som gäller, suck.

Bilden gör inte klännigen riktigt rättvisa, och sen ska den ju läggas upp lite också :)


RSS 2.0