hey macarena!

Idag är Dagen med stort D. Jag lyckades:

1. Ta mig till universitetet utan GPS
2. Ta mig till nationen utan GPS
3. Ta mig hem utan GPS

Än sker mirakel!


Helgen har spenderats i Danmark, med barncancerfonden, fylla och en mekanisk tjur som följd. Mycket trevlig helg, trots träningsverk efter tjuren och blåmärkena är förmodligen där efter också.

I måndags hade vi inga föreläsningar, och ivriga på att lära som jag och Ina är bestämde vi oss för att ägna dagen åt studier. Och vin. Mest vin. 2 flaskor närmare bestämt.
Vi hade inte jättemånga rätt på studiefrågorna, haha.

Igår var jag bl a på anställningsintervju hos www.onlineilund.se och jag tror det gick bra. Får reda på det inom några dagar :)

Idag har det varit ganska lugnt hittills, men 2 timmars föreläsning (allmänna förmögenhetsrättsliga spörsmål, tjiho!), lunch med Ina, Nelly och Sebbe, och nu har jag precis lagt på med Maja, efter ca 1 timmes telefontjöt.
Jag tror att ivf 20 minuter ägnades åt att googla könsbyte, och att intresserat läsa hur man egentligen skapar en ny penis. Visste ni att man måste lägga in ett silikonimplantat för att kunna få stånd?

Nä, jag visste väl det.


Nu ska jag till stallet, och senare blir det utgång med Amanda!

Livet i en strumpa

Jahapp, så kommer man inte iväg till föreläsningen idag då.
Jag tror att jag hamnat i nån konstig svacka, är nämligen yr HELA tiden. Google is my friend, tänkte jag och satte mig vid datorn.

Hjärntumör
Sjösjuka
Agorafobi
Hjärninfarkt i lillhjärnan
Kalorisk areflexi

hm, jag tror inte google är min bästa vän, jag satsar på sängen i stället.


Gårdagen i Malmö var sjukt rolig med amäända, och som vanligt lyckades jag skämma ut mig igen.

För er som inte vet har jag lyckats skära av mig halva benet med rakhyveln (ivf 5x1 cm), och så satt jag och Amanda och diskuterade det brutala med rakhyvlar, och att man dessutom inte känner när man skär av sig halva benet eller mer.

Amanda: Det känns verkligen nästan ingenting!
Jag: Nä, jag märkte det först när allt duschvatten var klarrött.
Amanda: VA? Äckligt!
Jag: Äsch, det kunde ju ha varit värre. Mens eller nåt.

Varpå 4 unga herrar vid bordet bredvid vrider sina små huvuden emot oss, och stirrar på mig med förfärad blick, och jag lite diskret försöker förklara att det var ju inte det, det var ju SÅRET!
haha.


Nä, nu saknar jag min man, dags för film tror jag. Och så måste jag nog traggla lite Köprättens grunder också. Wieho!

Så sant som det är skrivet..

mina kära vänner, hoppa över det första i inlägget, och läs det som står i mitten!

http://vixter.blogg.se/2009/september/jagkaninteandas.html?_tmp=ec3556b99a35a5c52f3f74e24fe9d2ac6cc03536

Så sant som det är sagt!Nu hade jag tänkt att plugga, men studiemotivationen och självkontrollen är inte riktigt som den borde, så det blir nog att jag åker en runda till stallet istället :) Hoppas den infinner sig efteråt istället..

Imorgon blir det nog ett malmö-besök hos min kära Amäända! Hade hoppats på utgång, men det verkar som att mor kommer ner med en massa grejer inför min weekend i Danmark. Nåväl. Det blir ju fler gånger!Gårdagen var jättemysig med god mat och film :) saknar redan...

skata? Nä, snorkråka

Johanna (jag) är sämst i världen på att uppdatera min (denna) blogg(en).

Första skolveckan, eller ja, universitetsveckan, har gått kanon!
Jag har inte somnat på någon föreläsning, inte kommit försent, haft med mig (rätt) böcker och dessutom lyckats hitta parkering. Borde det inte finnas nåt pris för sånt här?

Helgen har varit jättemysig, och idag blev Ipod godkänd på unghundsprovet :) Han gjorde inte så bra ifrån sig, men godkänd blev han ju ivf :P
Irriterande när man vet att han faktiskt är duktig. haha. Nåväl.


Silverpilen är numera utbytt, och har ersatts av en Mercedes A170. Liten, mindre och med farthållare - I will get serious problems with farthållare-armbåge.

RSS 2.0