Rekord!

Yees!
4 km på 25,27 minuter idag, det går framååååt gott folk!
Orkade dessutom springa så gott som hela, var dock tvungen att gå lite i den näst sista backen, krafterna började tryta.
Att jag sen höll på att kräkas av utmattning är ju en annan sak, nu vet jag att jag orkar och då kan jag nog ha lite bättre tempo nästa gång.

Dags för en dusch innan jag slocknar. Upp och jobba imorgon, dock är söndagarna med dubbel lön ganska fina :) Jobbar bara 3 dagar nästa vecka, och hade tänkt att vila upp mig lite. Ända tills jag kollade kalendern. Teoriskrivning, bröllop, shopping inför bröllop och Liseberg ska tryckas in på dagarna som inte är bokade. Sen en halvdag och två tolvtimmarspass på det. Härligt när det händer lite!
Förhoppningsvis hinner man trycka in lite mys dessutom, än har vi ju en del filmer att gå igenom ;)

Fesk

Ah, en ledig dag! Inte för att det är fint väder ute, men det ösregnar ju i vart fall inte :)
Gårdagen spenderades med jobb 08.30-18.00, och sen bar det vidare ut mot Bolmen och Anna. Supermysigt! Vi käkade lite kvällsmat och babblade innan vi for vidare mot Tiraholm för en öl och mera blabber. Och skratt åt alla gubbar och tanter som släppte loss till bandets trudelutter. 50-årskris, javisst!
 Kvällen avslutades med ett nattdopp, och det var rysligt kallt!
Jag är inte direkt mindre taggad inför några år i Växjö nu ivf ;D

Idag har det dock varit väldigt lugnt. Annas föräldrar fick lite gäster strax innan vi åkte därifrån, och på hemvägen svängde jag in om Frida med lite glass och maränger, och där blev jag sittandes i några timmar också :) Niklas och Fredrik tittade in och fikade lite också.

Nu är det dags att snöra på sig löparskorna och bege sig ut. Har inte sprungit sen i tisdags, så det är på tiden!





Badabadabada, och sen shoshosho, och sen ba; upp som fan!


Fail..

Kom hem från jobbet, helt utsvulten och hade för en gångs skull planerat kvällsmaten.
Grillad kyckling, kokt potatis och tomat&löksallad.
Gott. Och som sagt - jag var verkligen utsvulten.
Vad jag inte räknat med var hur lång tid potatisen skulle koka. En annan som är van vid pasta av alla dess slag är inte så hemma i annan kost.
Efter en evighet tröttnade jag på att vänta, och nu sitter jag här med en halvfull tallrik.
Jag väntade för länge, och blev mätt på luft helt enkelt. Dessutom är potatisen lite rå i mitten.
Jävla skit.


Jobbet idag har gått bra, trots ett mastodontpass från 08.30-20.15. Förutom att jag höll på att strypa en kärring som skulle spela på V75. Hon måste haft mens. Eller hemorrojder. Eller mens.
Hade inte hennes stackars son varit med hade hon nog fått lämna butiken under ett lakan. Varför vistas man bland folk när man är så irriterad?

Gårdagen var ganska lugn, 6 timmars jobb och sen mysigt sällskap på kvällen :) Hann dock inte springa något igår, bara en kort promenad med hundarna framåt kvällningen.
Idag pallar jag inte heller att springa, så det får bli imorgon innan jobbet, för på kvällen laddar vi för Tiraholm!

Dessutom är ett gäng dagar inbokat i Den Stora Hufvudstaden v. 33. Närmare bestämt minst 5.
Dags för min tröga lilla hjärna att tvångsmatas med matematiska formler och algebra. Mohaha!


Soool, motherfuckers!

Aaah, ÄNTLIGEN lite sol! Och jag jobbar inte ens!
Eller ja.. Inte förrän vid 2 ivf.
Det här blir första gången jag solar sen Falsterbo. Inte undra på att jag ser ut som ett lakan.


Och bara för att jag precis skrev att solen är framme så går den i moln. Typiskt.

Den vinner, som är trägen.

Pust. Trött.
Blev 3 km jogging idag, och 10 min/1,5 km. 500 meter till att trycka in på dom minuterna alltså. Har ju dock några månader på mig än, så det borde väl gå kan jag tycka :) Dessutom kommer ju testerna att gå på bana, och rundan jag sprang idag är väldigt kuperad, så det känns helt ok!

Slutade jobba vid 19 idag, och efter det åkte jag med Niklas en sväng i traktorn och skvallrade lite. Snart dags för en liten hemma hos dom, och det ska bli så spännande! Tänk, en mini-frida eller en mini-niklas.. Jag tror vi hoppas på det förstnämnda... ;)
Efter det var tanken att jag och pappa skulle skjuta in bössorna för säsongen, men när vi insåg att vår skjutstuga hade ett tusental getingar som inneboende så ångrade vi oss. En rejäl omgång med giftspray fick dom sig i vart fall, och nu dröjer det nog några dagar innan man kan gå in i den lilla stugan utan att bli lika groggy som getingarna...
I stället plockade vi fram pistolen och sköt lite med den. Jag hade glömt hur grymt kul det är att skjuta pistol, men nu lär det bli oftare! Har inte skjutit sen vi var i Texas, och lite övning skadar nog inte..

Jobbar halvdag imorgon med, så jag håller tummarna för att det blir fint väder på förmiddagen :)

Nu, dusch och sängen!

Känd och smal

Gillar det faktum att jag bara jobbar 5 timmar idag. Gutt.
Dessutom har jag snott mammas ergonomiska sandaler som man tydligen ska kunna stå i flera dygn med utan att få ont någonstans. Yay!

Annars?
Ptja, halsontet är oförändrat och tog alltså ingen skada av motionen igår. Tycker det är riktigt skönt att ha kommit igång ordentligt, förra veckan blev det ca 1,5 mil jogging/PW/promenad, och minst lika långt ska det bli denna veckan. Om jag bara får bli ordentligt frisk så ska jag nog lägga in lite backträning under dagarna, och något intervallpass dessutom.

Känd och smal, känd och smal, känd och smal!

Money, money, money.. Would be funny

Jag är verkligen helt slut nu. Jobb mellan 08.30-20.30 idag, och jag har stått upp i charken hela dagen, minus en timme när jag satt i kassan.
Sist jag jobbade ett sådant pass började jag frenetiskt att leta efter ett par ordentliga jobbarskor, och idag har jag blivit påmind om varför ett par helplatta Fred Perry-ballerinas inte platsar på en arbetsplats som Tempo.
Inte nog med att de har fått ett antal suspekta fläckar och antagit en lite lustig färg, mina knän håller på att avliva mig dessutom.
Bra Johanna, tänkte jag. Du har ju varit sjuk nu ett tag, och nu har du duktigt ont i knäna. Vad sägs om att ta en PW/Jogg?

Sagt och gjort. Istället för att jobba 12 timmar värmde Ipod upp genom att kasta sin leksak rätt i fönstret, för att kort efter följa efter själv. Rutan höll, gardinerna föll och han såg onekligen lite lätt förvånad ut. Nåväl!
4 km blev det i vart fall, PW på plana sträckor + nedförsbackar, löpning i uppförsbackarna.
Knäna känns fortfarande, så nu får det bli en dusch och en styck linimentinpackning.

Dessutom har jag varit sjukt klumpig idag. Det började med att jag höll på att skära av mig tummen på skärmaskinen, och när jag skulle öppna konserver satte jag konservöppnaren rätt i den andra handen. Sen fick jag ett papercut på en trisslott, och när jag kom hem fastnade ena byxbenet i en spak i bilen och jag slog en frivolt innan jag landade på huvudet i gruset. Olyckor kommer sällan ensamma, eller hur är det?


....

Jag vaknade inte frisk. Typiskt.

Dagen har tillbringats som en vanlig söndag minus bakfylla, och det har varit skönt att få sova ut och vila ordentligt. Strax får vi lite gäster, och imorgon är den en heldags jobb som väntar.
Tidigt i säng ikväll alltså.
Nu - dusch.


Hektiskt. Hekt?

Vad mycket det kan hända på 3 dagar!
I torsdags bar det av mot Halmstad och Anna, och målet med kvällen var att åka ner och äga Fiesta. Dessvärre ägde Fiesta oss ganska hårt, eller i vart fall allt folk som köade. Helt sjukt, kö ända ut till stora vägen! Ja, vi gav upp och cyklade in till stan i stället. Mycket trevligt, och jag ser verkligen fram emot alla grymma kvällar vi har framför oss i Växjö!
Igår vaknade vi sent, käkade frukost på Burger King med Malin, och senare drog jag mig inåt centrum för att bränna lite av min löning. Det gick enligt planen :)
Efter det åkte jag ut till min älskade Maja och satt och snaskade på all choklad och de två burkarna B&J's som jag hade med mig. Alla vet ju att B&J's + choklad är det bästa mot hjärtesorg, och jag hoppas innerligt att det hjälpte lite.. :)

Ytterligare lite senare for jag mot Falkenberg för lite kvällsmat och fika hos en vän innan jag begav mig hemåt.
Idag har jag jobbat hela dagen, och efter en dusch + powernap tog jag min lilla bil och åkte till Tessy. Där väntade bland andra Karro, och en massa annat trevligt folk.
Jag har varit lite småkrasslig de senaste dagarna, så därför körde jag ikväll. Egentligen skulle jag bara kommit förbi och sagt hej, men rätt som det var stod jag utanför Sigges grindar och betalade inträde. Som det kan gå!

På det hela taget har det varit några riktigt roliga dagar, och att man har lärt känna lite nytt folk är ju bara ett plus i kanten! ´
Nu har jag ätit kvällsmacka och druckit té med mycket honung i, och förhoppningsvis vaknar jag med normal hals och utan feber imorgon. Gör jag inte det vet jag ju att jag lika gärna kan dricka nästa gång, då hjälper det ju inte att vara nykter ändå ;)
Dags för mig och min håriga hund att krypa ner mellan lakanen, lägga våra trötta huvuden på varsin kudde och bara sova.
Ledig imorgon, och inför den här veckan behöver jag all vila jag kan få!


Miniblogg!

Mot jobbet!

Nu har jag ätit, tagit på mig kläder, och ska alldeles ta på mig ansiktet så att jag inte skrämmer iväg alla vänliga pensionärer.
Jag har sovit välbehövligt länge dessutom, och ikväll har jag stängning. Jag och Zandra. Spännande, spännande! Haha, om vi kommer ihåg hälften av allt som ska göras blir jag imponerad!

I dvala..

Usch vad jag är trött! Jag tror jag ska gå i dvala snart.. Tänk så skönt, att bara få soova :)
Mitt numera motionsrika leverne kan vara en del av orsaken till att jag är helt slut.
Lördag: 4 km jogg
Söndag: 4 km jogg
Måndag: 30 min promenad med Ipod
Idag: 30 min powerwalk med samma dåre som ovan.

Lägg till jöbb tre dagar av fyra, and I think you got it.
Meen, det känns faktiskt mest bra. Äntligen har jag tagit tag i mig själv! Nu ska det bara fortsätta i denna stilen, så kommer jag vara hulken till nästa år!

Imorgon är det jobb på schemat igen, dock börjar jag inte förrän 14.00, och därför var jag snäll nog att tacka ja till att vara fyllechaffis ikväll. Nu har jag dock ätit min nattamacka och snart druckit upp mitt té, och börjar bli lite sömnig. Man kanske hinner med nån timmes sömn innan det är dags att ut och köra? Let's go for it!


I övrigt har mina tankar varit hos Maja idag, du vet att du är bäst vännen min!


Till Maja

Älskade Maja Janson , jag tänker på dig gumman. Ni har gått igenom så fantastiskt mycket, och jag tror inte någon tycker att du förtjänar detta.
Hon har haft en otrolig tur som hamnade hos dig till slut, för jag tror att, hur tufft hennes liv än har varit innan dess, så har åren med dig vägt upp allt ont som hänt.
Det är fruktansvärt att något som kunde blivit en vacker saga ska sluta på det här sättet, men du har verkligen gjort allt för att berättelsen ska sluta med 'och så levde de lyckliga i alla sina dagar'. Att inte känna någon skuld är svårt, men att hitta någonting som du bär skulden till i hennes liv är ännu svårare. Du har gjort allt du kunnat min vän, och jag lovar att hon kommer vara tacksam mot dig i evigheter för det.

Du har varit stark hela tiden - försök att tänka på alla fina stunder ni har haft, och tänk på hur tacksam hon är mot dig för att du har tagit det tuffa beslutet att förkorta hennes lidande. Fortsätt njuta av livet, det är vad Kenny hade velat i sista ände.

Jag kommer tänka på dig imorgon.

"We come at last to realize
Death breaks the earthly tie
But love survives when grief has passed
For love can never die."
Author unknown


Otippat..

Motorcykling blev det, dock inget elljusspår.
Jag fick ta den gamla skogsbilsvägs-rundan i stället!
Här har jag trott att jag har varit grym som orkat 5 kilometer. När det egentligen, visade det sig idag, bara var 4.
Helt plötsligt blev inte 28 minuter alls någon vidare tid. Suck! Men ändå, första gången jag sprang den rundan tog det 40 minuter. Det är ju en liten förbättring i vart fall! (och tänk vad dålig jag var i början!)

Dags för en snabbdusch, innan det blir sängen. Jobb imorgon, och som vanligt är jag inte i säng i tid. 


 


Lillebror + lillebrors flickvän vid Löbbo.

Biking

Dags att öva lite på motorcyklandet med far, innan jag och mor beger oss till elljusspåret för lite hårdtrimning av våra blekfeta kroppar.

Ciao.

Vem gav magplasket ett ansikte sa du?

Jag är sämst på att gå och lägga mig i tid!
Jag känner mig som Alfons Åberg med mina 'Jag ska bara', haha. Nåväl.

Det blev ingen blåbärsplockning med hunden, jag fick åka och handla åt mor i stället. Vi bytte bil häromdagen, och idag var första gången jag provkörde den nya. Riktigt trevlig faktiskt, lite skillnad mot min lilla A-klass vad det gäller åkkomfort, haha. Ganska stor skillnad vad gäller storleken också, vilket jag fick erfara när jag skulle parkera i en ficka där min bil lätt hade fått plats på tvären, medans Discoveryn knappt fick plats alls. Jaja.

Jag har äntligen flyttat in i lägenheten igen dessutom, och det är otroligt vilken befrielse det kan vara att förflytta sig 25 meter! Nu kan jag spela hur hög musik jag vill, hur sent jag vill. Eftersom jag gärna spelar musik dygnet runt är det en klar fördel.
Det blev ingen lyxkväll för mig själv, men en dusch fick det bli i vart fall. Det behövdes efter att jag lidit mig igenom 5 km på lerig skogsväg, med en hund som mer än gärna ville jaga de rådjur vi såg. Grodor med för den delen. Och fåglar. Och lite annat som råkade röra sig när han såg.

Som sagt, tur att han är söt när han sover.. Haha, måste nästan lägga ut en bild som jag tog på honom häromdagen, när han hoppade från bryggan.

Ipod Claesson, hunden som gett magplasket ett ansikte!
Ja, han befinner sig mitt i svallvågen där. Ett standardhopp från bryggan, som avslutas med ett enda stort plask.


Nu ska jag dricka upp mitt te, innan det blir sängen. Och några kapitel i boken :)
Jöbb 09.45-16.15 imorgon!


Lördag.

Jag läser ett 20-tal bloggar, både från storbloggare och andra, vanliga svenssons som finns i - eller utanför - mitt liv. En del andra slinker med dessutom.
De jag läser är ganska olika, men har ofta en gemensam nämnare, som dagens outfit, eller bilder på kläder man precis inhandlat. Jag kan absolut förstå att folk som räknas till trendsättare bloggar om det, ex Kissie, men när småflickorna från grannbyn börjar kan jag inte låta bli att skratta. 4 bilder på två likadana tröjor i olika färg, en behå och ett fempack trosor från H&M. Ärligt talat?
Gärna utlagt på ett blankt parkettgolv, eller fotat på bloggerskan/bloggaren i fråga framför en spegel med relativt kasst ljus, där huvudet täcks av kamerablixten.
Du vet.. Ingen vill veta var du köpt din tröja.

Försökte blogga från mobilen när jag kom hem igår, men den ville inte riktigt som jag. Tur det, det hade nog inte varit något direkt läsvärt ändå.
Gårkvällen (haha, kan man verkligen skriva så?) tillbringades i Glommen, på deras kräftfestival. Vi var ett glatt gäng som åkte dit, och jag hade riktigt trevligt. Inte dansa-på-bardisken-aspackad-trevligt, utan snarare en-relativt-lugn-fredagskväll-med-goda-vänner-och-karuseller-trevligt. Sent blev det i vilket fall, och vid 5-tiden slocknade jag i sängen.
Riktigt hopplöst när man bara måste läsa några kapitel i en bok innan man kan somna! Jag ska börja att läsa dåliga böcker i stället, då kanske jag kan somna i tid någon gång.

Ikväll blir det åter en lugn kväll, imorgon står återigen jöbb på schemat. Vickan & co ska iväg ikväll, så jag funderar på att ta en kväll och bara rå om mig själv. Ni vet, en lång dusch med hårinpackning, och sen med efterföljande ansiktsmask framför någon mysig kärlekskomedi vid tvn.

Vi får se vad som händer, först ska jag i vart fall gå en långrunda med hunden och se om vi hittar några blåbär in the woods. Ryktet går att de börjat skymta fram så smått...

Kvällsbladder

Dags att avsluta dagen och krypa ner i sängen.
Det hade säkert gått kanon om det inte varit 800 grader här inne. Att det sen huserar ca 800 myggor här inne dessutom underlättar nog inte heller riktigt.

Dagen har varit trevlig, förutom ett storbråk med min kära mor. Den främsta anledningen till att jag har bott ute i lägenheten har varit att det från och till urartar i våra diskussioner om vi bor för tätt, och det är nog precis vad som hände idag. Nåväl, vi löste ju det också, och det går faktiskt mycket fortare att städa när man är lite förbannad!
Lite väl hårdhänt när jag spräckte ett glas vid diskandet kanske..

Vid 7-tiden bar det av till Solgläntan för att fira Victoria Blochs 21a födelsedag! Grattis gumman!!
Mycket trevligt, med mycket trevligt folk :) God mat dessutom, efterrätten var fantastic!
Dock har vi ju haft finbesök från Hongkong i form av Peter och Darleen, så vid 10-snåret fick jag lämna den soliga gläntan och vara lite social här hemma. Dom är så himla mysiga, och nu är jag verkligen sugen på att åka till Hongkong i höst! Någon som är sugen att följa med?

I övrigt måste jag vända på dygnet snart. Sena nätter fungerar inte riktigt ihop med tidiga mornar, inte i mitt liv i vart fall. Imorgon är det jobb igen, dock inte förrän 14.00, så det får nog bli sovmorgon imorgon också :) Hoppas dessutom på att jag får besked från en tjej med lägehet i Växjö snart, om jag får den eller inte. Spännande som tusan, och jag hoppas att ni alla håller en tumme eller två för att det ska gå igenom!
Nu känner jag att jag mest bara bladdrar. Eller ja, ordbajsar på tangenterna.
Slänger in en bild (som jag snott från Tessys blogg - http://theresesandberg.blogg.se/ ) på Amanda med bebis, jag och Hanna.


Nu hände nåt skit så jag inte får bort det kursiva heller. Jävla skitblogg!


Humpf (and big falsterbo bildböömb)

Skiner solen idag eller?
Givetvis inte...

Kanske lika så bra det, känns onekligen som att det är lättare att komma igång med städningen då.
Men, istället för att ta tag i mitt liv som jag borde, så bestämde jag mig för att ladda upp Falsterbobilderna i stället. Bilderna är helt oredigerade, inte ens lite beskurna. Så saker som stör i kanterna och sådant ska klippas bort, jag ska bara orka någon dag :)



















Dadadam.

Idag tog jag en LÅNG och välbehövlig sovmorgon.
Till 11.30. Göttans.
Sen var det jobb som stod på schemat, och dom timmarna tillbringade jag i kassan. Det känns bra, jag kan de flesta PLU-koderna nu (förutom att jag aldrig kommer lära mig den jefla paprikan!) och de flesta kunderna känner igen mig såpass att de har slutat att lusläsa sina kvitton för att se om jag gjort något fel. Succé!

Imorgon är jag i vart fall ledig, och då hoppas jag att solen kommer vara framme så jag kan bättra på brännan lite. Nu har allt det röda lagt sig sedan Falsterbo, så då är det ju bara att ösa på med oljan igen och steka.
Förutom det så ska jag storstäda i lägenheten, efter min kära lillebror och hans flickvän.
Imorgon kommer Peter och Darleen från Hongkong och tanken var att de skulle bo där.
Ah, jag älskar att låna ut min lägenhet!

På tal om lägenheter är jag lite småpissig över min situation med antagningen. Jag missade ju sista datumet för anmälan, och därför så kom mina val in för sent.
Antagningsbeskedet kom häromdagen, men när tror ni att vi som skickat en för sent får besked?
Jo, i augusti.
AUGUSTI!
Hur ska man (under förutsättning att man kommer in) lyckas fixa en lägenhet på två veckor? Galet.

Myggbett under foten har jag också.

Sådärja gott folk!

Time for update!

I lördags åkte jag till Falsterbo ändå, och stannade med Hanna och Tessy till på söndagen. Mycket trevligt! På vägen hem stannade vi till hos Amanda och klappade på gravidmagen och åt lunch.
I Malmö var det väldigt spännande, eftersom vår rallybuss inte riktigt tänkte som oss. Växellådan lade av med jämna mellanrum, och Hanna fick starta både på tvåan och trean vid rödljuserna ibland, haha. En halvtomhalvt raserad växellåda och ingen AC, we love it!

Igår var jag ledig, men inte fick jag någon sovmorgon för det. 08.30 kom min käre far in på mitt rum och gormade om att kossorna rymt. Jajamensan, bara att masa sig upp och jaga kossor!
Dessutom var vi tvungna att gå runt hela den ENORMA hagen för att se om staketet låg ner någon mer stans. Härligt, speciellt när det inte ens är våra kossor. Suck.

Idag har jag jöbbat hela dagen, närmare bestämt 08.30-19.00. Det har gått fina fisken, men jag var tröttare än Judas var på Jesus, eftersom det åskade i natt.
Jag tycker det är ganska mysigt med åska, och skulle det åska under natten skulle jag inte vakna.
Min mor är dock livrädd. Och pappa var i Stockholm.
Mitt i natten hade jag alltså en livrädd mamma som virade täcket (mitt täcke, för att förtydliga) runt huvudet och skrek när det blixtrade + en hund som tvunget skulle ligga i sängen. Mysigt! Speciellt när det är 800 grader ute, och jag varken har AC eller fläkt på mitt rum.
Vad gör man inte för sin familj?

Jag har ungefär 1400 kort från Falsterbo att redigera och sortera, och när jag har orkat göra det finns nog risken att det dyker upp några här på bloggen. Jag vet ju hur mycket ni alla älskar att se mina hästbilder!


Ah, underbara Falsterbo!

Jag tycker så fruktansvärt synd om alla människor som inte insett det fantastiska med denna halvö!
På dagtid är det grymma tävlingar, en helt fantastisk stämning bland publiken och rea överallt på mässan. Nattetid är det galet bra fest, och härliga människor. Kan det bli bättre?

Tror inte det.

Vi tog ivf vårt pick och pack och begav oss neråt. Tanken var att vi skulle kommit iväg vid 14.30, men på något lustigt vis lämnade vi inte Halmstad förrän 17.00. Hur kunde detta hända? Haha.
Vi körde ivf inte så mycket fel som vi gjorde förra året, när jag och Karro var inne och cirklade i på Rosengård, så det var ju alltid något.
Väl nere hade de bokat in oss för två nätter istället för en, så glada i hågen bestämde vi oss för att stanna tre dagar. Ett helt korrekt beslut tycker jag nog!

Att beskriva allt som har hänt skulle ta hela kvällen, men det räcker nog med att jag säger galet. Underbart!

Igår styrde vi kosan hemåt eftersom jag skulle skriva min MC-teori idag. Det gick sådär, jag vaknade i morse och mådde skit, så fick boka om den. Känns ganska pissigt, men hellre det än att åka dit och kräkas på datorskärmen.
Mår jag bra imorgon så blir det Falsterbo en vända till, och eventuellt stannar jag på kvällen också, och boar in mig hos Tessy och Hanna. Trevligt maximal i sådanafall!

Vad gör vi? Nu kör vi!

Då har jag bara liiteliite kvar att packa + att göra frostingen på cupcakesen. Sen kör vi!
Det kan bli lite halvdåligt med uppdateringar framöver, men jag hoppas ni överlever ändå ;)

Ciao bella!


Årets höjdpunkt!

LADDAD är nog bara förnamnet! Imorgon bär det av mot sydligaste kusten, hästigaste showen och härligaste stämningen - We're talking Falsterbo Horse Show. Dessvärre lär vi inte vara där mer än en natt i år, möjligtvis två, meeen man får väl vara glad för det lilla :)
Hm, jag kan ha nämnt det i inlägget under, men det är så höjdpunktigt att det får vara med en gång till!

Ett besök till Ullared blev det som sagt ikväll, och jag hittade en hel del skoj faktiskt. Visserligen onödiga skojiga saker, men ändock skojiga. Bra där!

Nu har jag gjort muffins, så jag kan göra fina cupcakes imorgon att ha med som färdkost :) Ca 13.00 bär det av ifrån Isberget, eftersom jag ska hämta upp Karro utanför Falkenberg runt 2. Eftersom att jag räknar med att hon inte kommer vara färdig då (vi är ganska lika) så har vi bestämt att vi ska vara hos Maja vid halv 3, även om det bara tar 10 minuter att köra mellan dom, haha.
Känner jag mig själv rätt så lär jag dessutom inte komma iväg i tid ändå = naturlig försening redan från början.
Är det inte härligt när man inser sina fel och misstag?

I övrigt funderar jag lite på vilka det är som läser mitt nonsens och allmänna bladder? En del vet jag ju, som Vickan, men ni andra? Speak out, and let me know!*





*Kommentera liksom, och berätta vem du är. All clear?


Sövmörgon

Aaah, äntligen har man tagit igen lite sömn! Närmare bestämt 13 timmar. Har man en ledig vecka så har man, och då måste det utnyttjas!
Veckans schema är ganska späckat, och det känns inte som att det kommer bli så jättemycket sömn faktiskt.
Imorgon startar sommarens höjdpunkt för vår del (Falsterbo, here we come!) och där stannar vi åtminstonde en natt, eventuellt två. Efter det sover jag hos Maja till på fredag, och då blir det intensivplugg som gäller. På lördag är det dags för Falsterbo igen, men då bara över dagen.
Trevligt!

Idag blir det ganska lugnt, mamma ville ha med mig och lillebror+flickvän till Ge-Kås ikväll, och det är väl alltid trevligt. Det finns säkert något nödvändigt som jag behöver köpa :)
Solen skiner, men dessvärre är det en hel del moln i vägen, så det får nog bli att lägga sig på soffan och plugga lite. The big moment is soon to be here!

Schleten

Alltså, jag undrar när jag ska ta igen alla missade sömntimmar?
Min stackars kropp som är van vid att sova 12 timmar per dygn har fullt schå att hinna med när det bara blir 6-7 timmar per natt. Gårdagen var inget undantag.

Tänkte gå och lägga mig i tid, men somnade inte förrän vid halv 2, och vid 7 var det dags att upp och hoppa. Jobbade till 2, och vi hade jättemycket kunder i butiken! Båda kassorna var öppna så gott som hela dagen, och det har inte hänt hittills ivf.. ;)

Efter jobbet åkte jag till morfar och fikade, och busade lite med mina kära kusiner. Dom tyckte det var skithäftigt att kunna starta min bil, så då höjde vi volymen och tog oss en liten raggarrunda på byn.
Efter det bar det hem för dusch, ombyte och packning, innan jag tog min lilla bil och körde till Halmstad där Mikaela och Peter + vänner väntade. Dom hade varit på After Beachen i Tylösand och var redan i ganska bra skick.. Peter var inte jättestark, och när han nämnde att han nog blivit drogad och utnyttjad sexuellt så fick han finna sig i att hans drogade tillstånd blev kvällens skämt. Haha!

När vi hade grillat och druckit piggelindrinkar bar det av mot Morfars, där vi sprang på en massa känt folk, bl a Marcus, Styve och Jocke. Mikaela gick hem vid 12-snåret eftersom hon skulle upp och jobba idag, så då gick jag och grabbarna ut och dansade i stället. När vi tröttnat på Moon var vi hungriga och gick till McDonald's, men insåg snart att det var bäst att bara gå därifrån.
Vi landade på Kebabkungen istället, och där satt vi till strax efter 4, innan jag tog Mikaelas cykel och cyklade hem :)
Mycket trevligt pojkar, det får vi göra om!

Idag har jag känt att jag lever, men nu är jag hemma igen. Dags att hämta lite pizza till familjen, innan vi slår oss ner framför en film och myser!


Trött_men_nöjd_tjej_90

Sådärja. Nu har jag fått ut de flesta av mina aggressioner, och det är dags för bingen. Med en väldigt varm och trött hund, som ovanpå 3-kilometers-rundan jagade iväg katten ut på åkern. Hard workwork!

Jöbb imorn igen, sen tar jag fan helg.

Varning för sur-inlägg.

Just nu är jag bara helt galet jävla trött, och hade jag gått upp och lagt mig i sängen nu hade jag nog sovit som en stock ända tills jag börjar jobba imorgon bitti.

Idag känns som en sån där hopplös dag, när allting visserligen gått ganska bra, men man är ändå lite smått uppgiven och less på allt.
Ingen är hemma ikväll (inte för att jag hade orkat hitta på nåt kanske.. Men ändå, haha), jag måste städa ur lägenheten och röja undan mina saker eftersom lillebror + flickvän ska bo här när hon är på besök, tvätta inför Falsterbo och allt annat som händer nästa vecka, plugga MC-teori, springa med hunden, diska, städa och göra en massa andra saker som jag inte är speciellt sugen på alls.

Jag blir trött och sur av att solen skiner när jag är inomhus hela dagarna, sur för att det är så mycket att lära sig på jobbet och för att jag inte hinner med att få in allt, sur för att jag saknar vissa människor i mitt liv, sur för att jag är för dryg för att ta tag i några av sakerna ovanför, sur för att jag inte kan sova på kvällarna och vaknar helt utmattad, sur för att Falsterbos nya ledning är efterblivna, sur för att jag inte har ridit på evigheter, sur för att jag inte ens har sniffat lite häst på hundra år och bara har kossorna på betet här hemma att klappa på, sur för att jag inte fått mitt antagningsbesked och därmed kan börja boka lägenheter, sur för att jag har sämst självdiciplin i världen, sur för att jag klagar och sur för att jag jag bara har ätit en jordgubbe idag.

Som sagt - ingen pissdag egentligen, det är nog mest bara att jag är jättejättejättetrött. Blä. Men, nu har jag fått skriva av mig skitet, och det var göttans. Borta och glömt!

Dagens överraskning var nog att Tiger och Maddefucker var inne i affären och sa hej innan. Även om det mest bara var för att säga att solen sken ute och att det var jättehärligt, så var det gulligt tycker jag! Puss på er, skithögar :*

Nu; springa en runda och sen däcka i soffan.

7 timmars PLU

Sådär ja, då har man jobbat sin första långdag. Det gick alldeles över förväntan, och jag trivs verkligen jättebra!
Visserligen skrattar folk åt mig mest hela tiden, mestadels Fia och min kära moster.
Men vaddå, saltgurkorna har samma konsistens som snoppar, och jag har aldrig sagt att jag kan köra handtruck (jag höll verkligen på att riva ner ett helt ställ med cashewnötter. Det hade varit sådär lyckat...).
Jag har suttit en hel del i kassan idag, typ 7 timmar. 7 timmar med en maaassa PLU-koder är ganska många timmar, men det gjorde nytta - nu kan jag många fler än innan :) Även om det fortfarande är 85% kvar i den där boken som jag inte kan, så är det ju en bit på vägen ivf.

Ikväll kommer det nog inte hända sådär jättemycket mer, jag samlar vuxenpoäng och gör matlåda tills imorgon, och då får det bli pastasallad med kyckling. Yum!
Annars hade jag tänkt hinna med en promenix med odågan, och gå bort lite träningsvärk sen gårdagens idiotrycksjogging på 5 km.
När ska man lära sig att man inte kan gå från soffan och direkt ge sig ut på en 5-kilometersrunda? 
Någonsin? Njae.

Att börja försiktigt är för veklingar!


Hopp i bingen

Dags att nana!
6 arbetstimmar, 5 kilometer och en kvällsmat senare. De sista 4,8 kilometrarna var riktigt tunga.
Meeen vad gör man inte när man har träffat sitt ex, insett att han har biffat och att man själv har blivit fläskfia No.1?

Då förstår ni, då jävlar börjar man träna. Ingen ska komma och säga att jag i varje fall inte försökte att hålla celluliterna, hängbuken och gäddhänget i schack!


Nu, sleepysleepy, imorgon = hard workwork 08.30-20.15. Skinkor och korvar, here I come!

RSS 2.0