Hallelujah moment!

YES, jag börjar inte förrän 14.00 imorgon!

Damtadamdadam, filmkväll, here I come.


Sköna Bolmen!

Att man kan bli såhär trött av att inte göra någonting är ju helt ofattbart!

Dagen har spenderats vid Bolmen, hos min kära Anna. Vi har bara haft det bra - ätit jordgubbar, körsbär och glass, solat, badat, skvallrat och läst. Och smort oss med olja.
Litervis med olja! Så nu är vi lena och bruna, och lite brända :)

Förutom det så har vi åkt båt, och ring efter båten. HAHA, jag höll på att avlida av skratt när Anna åkte! Hennes kära bror gjorde allt för att hon skulle flyga av, och till slut fick hon sådan fart över några duktigt höga svallvågor så hon inte hade en chans att hålla sig kvar. Jag ångrar verkligen att jag inte hade min kamera med mig!
När jag åkte så for ringen upp i luften och vände sig uppochner - det var inte jätteenkelt att klamra sig fast så jag for med huvudet först, rätt ner i spat. Roligt!

Vi åkte förbi vår gamla sommarstuga idag också, och man blev nästan lite nostalgisk. Det är så himla vackert där ute! Nu har vi ju bara båten kvar, men det är ju alltid nåt.. Att lägga till vid en ö och sola är inte helt fel heller :)

Nu tror jag att jag ska springa en runda, och sen ska jag starta en film och däcka i soffan. Jobb 08.30-20.15 imorgon känns inte jättelockande i det här vackra vädret faktiskt.


Smått och gott.

Så är ännu en lång, men sjukt rolig dag slut.
Idag var min första, 'riktiga' arbetsdag, och jag trivs verkligen super! Nu känner jag mig ganska hemma i charken, men kassan är fortfarande lite smålurig  ;)

Helgen som har varit har varit suverän!
Midsommarafton spenderades i Stora Skog på 150-årsfest, och jag hade supertrevligt. Tack Fredrik, Macke, Johan och resten av gänget som anordnade allt, det var kanon!
Lördagen tillbringades mest i koma efter kvällen innan, men på eftermiddagen tog vi oss i kragen och åkte till Påarp för att fika lite innan vi fortsatte mot Halmstad.
Vi landade i Janne Barks stuga först, där Bella&Tobbe, Sebbe + okänt antal vänner, grannar och John väntade på min och Vickans fantastiska uppenbarelse.
Där hade vi prima liv i några timmar, innan vi fortsatte in mot centrum och Bull's, och fortsatte vårt prima leverne. Jag tror alla jag kände var där, haha. Mycket trevligt!

Ikväll har jag, Vickan, Emelie och Madde varit i Halmstad (igen) och kollat på SATC 2. Grym film! Jag undrar vem i trakterna häromkring man måste vara otrogen mot för att få en enorm diamantring? Bara ring om du känner dig träffad!

Eftersom helgen bjöd på sömn-istensminimum så är det nog dags att ta igen det nu.
Imorgon blir det nog en runda till Bolmen och underbara Anna för lite sol och bad :)

Zombievarning

Gomorron!
Jag är dödens. Herredjävulens så trött jag är.
Jag tycker helt uppriktigt synd om Tempos kunder som kommer vara tvugna att beskåda min fruktansvärda, zombieliknande uppenbarelse ända till klockan 5 idag.

Bråttom har jag också, skitbråttom.
Jag hatar måndagar!

Soluppgång över Isberga.











 Är det inte sjukt att man går ut och fotograferar när man kommer hem 04.30?
Jo, visst fan är det så.
Och ibland måste man göra sjuka saker. Uppdatering om midsommarhelgen kommer nog imorgon, för nu ska jag sova.

Brun med sol

Jag har faktiskt lyckats att få färg! Det är nog till stor del oljans förtjänst, och därmed lite fusk, men vem bryr sig? JAG ÄR BRUN!

Någon annan som är brun är Ipod. Dock inte solbrun, utan mera pälsbrun.
 Och just nu äter han upp det som blev över av min bönor-gurka-och-keso-röra. Jag vet inte riktigt om han tycker om det, men det ser galet roligt ut, haha!
Han plockar ut kidneybönorna en och en när han äter dom, så det tar ju sin lilla tid. Vilket det inte brukar göra när han äter. Haha, söthund.

Dagen har mest bestått av solning, shopping och knottbitande. Knottbitandet inträffade framför allt under blom-plockandet inför morgondagen. Vad gör man inte för att gå runt med lite växter spretandes runt svålen under en somrig midsommardag?
Tydligen ganska mycket. Bara det att man måste gå upp vid 10 imorgon för att göra kransar av bröten känns ansträngande efter en helt ledig vecka.

Gårdagen slutade lite oväntat, men mycket trevligt måste jag säga. Otroligt vad finurliga idéer man kan få sådär på kvällskvisten!

Dåliguppdatering.se

Alltså, vad ska man blogga om när det inte händer särskilt mycket?

Det är sol = brännan ska bättras på, och då har man ju ingen vidare lust att sitta inne vid datorn.

Idag är det prima väder igen, vilket har resulterat i schtek på uteplatsen. Vi var i Ullared häromdagen, och då inhandlades sololja, så nu jeklar ska jag bli brun!

Nu ska jag ut i solen igen, och vattna alla landen.. Kul hjul, sådär.


Fullt ös, medvetslös.

Det slutade visst med Måndagsklubben igår!
Först var vi hemma hos Anna och fin-drack lite. Elina, Malin M och Ellica var också där, så det blev en del skvaller om vad som hänt sen studenten, och jag är som vanligt inte med i svängarna om vad som händer i folks liv, haha. Trevligt med en update ivf!
För Måndagsklubben var det premiär för året, och Leif's Lounge i Tylösand står som värdar i år. Riktigt mycket folk, och även om kvällen fick ett ganska brutalt och otäckt slut så var det grymt kul fram tills dess. Tack Anna för allt, du var en ängel igår!

I morse fick vi riktig finfrukost, med nybakta frallor och fil med jordgubbar. Annas mamma vet hur man tar hand om två smått bakfulla, trötta och fortfarande lätt chockade flickor! :)

Halv 1 hade jag stämt möte med farmor och farfar på Mjölkbaren för lite lunch, och sen bar det vidare hemåt för  ytterligare ett försök att få lite färg på min blekfeta kropp. Jag tror dock att oljan gjorde lite nytta, för lite färg har jag nog fått!

Nu ikväll har jag inte gjort något särskilt heller, gjorde en tonfiskröra som blev god, har promenixat en sväng med Dacke och nu tänkte jag slänga på en film.
Dock luktar Ipod som ruttna blommor, och jag vet inte riktigt vad det är han har rullat sig i, eller om jag vill ha honom i min nybäddade säng i luktaäckelruttenblomma-stadiet som han just nu befinner sig i.
Dagens i-lands månne?

Mondays, oh happy Mondays!

Gårdagen var mucho trevlisch! Större delen tillbringades på Visingsö, där jag var med som smakråd åt en vän/kollega som ska köpa häst. Vi kollade på två 4-åringar, varav den ena var helt ok. Dock tror jag inte att det blir nåt köp, men man vet aldrig med Anne ;) Mycket skratt blev det i vf!

På kvällen kom Vickan hit, och då var det matlagning som stod på schemat. Det blev faktiskt supergott!
Färskpasta och baconröra med cashewnötter, rödlök och creme fraiche - yum.

Jesus almighty har nyligen hört min bön, SOLEN LYSER!

Så, hejhej tjej.

Ipodkärlek ♥

Alltså, min hund är fantastisk!

Jag är barnvakt åt mina älskade kusiner ikväll, och båda är lite smårädda för hundar.
Dom som känner min hund vet att han brukar vara ganska energisk, brutal och en av få som lyckas vara på minst 3 olika ställen samtidigt.
Jag tänkte mig inte riktigt för när jag tog in honom, men han är som en ängel med dom! Först överöste han dom med pussar över hela deras små ansikten, och nu sitter han emellan dom och kollar på när dom spelar hockey på mitt gamla playstation. Det ser så himla gulligt ut!

Och om han kommer för nära så säger antingen Samuel eller Oskar 'Nej Ipod, så här nära får du inte vara, du slemmas så när du pussas!' med myndig stämma och så föser dom bort honom och han sätter sig och kollar på igen, haha. Min lilla dåre.

Jag tror att jag är en bra barnvakt, åtminstone sett från barnens sida.
Idag har vi ätit pizza, ätit chips, spelat tv-spel, åkt vildsvinsrunda, busat ute i trädgården och haft raptävling, haha. Oskar rapar helt sjukt länge, han kunde nästan rapa hela alfabetet!

Nåväl, snart kommer moster och hämtar hem dom, jag tror inte de får vara vakna såhär länge egentligen, även om dom hävdar det själva ;) Snart 8 år och oövervinnerliga!

Goder Morgon!

Idag mina damer och herrar, är en relativt tung dag.
Mitt huvud dunkar lite, och allt är litelite jobbigare än vanligt.
Men, det är ju lördag, och det kan bero på mängden vin som intogs igår kväll.

Vi började kalaset på fotbollsmatchen mellan Burseryd och Dannäs, men när knotten nästan ätit upp oss (mest Martinsson, han gnällde högst) gav vi upp och åkte till Niklas och Frida i stället.
Där stod lite grill på schemat, och det var verkligen supergott!
När vi ätit och tjatat lite for vi in till Smålandsstenar igen, för lite glass och piggelindrinkar. Mycket trevligt! Större delen av sällskapet tyckte att vi skulle fortsätta hos mig, och snäll o trevlig som man är så är det ju en självklarhet.
Under natten inkom en del sjuka samtal, men överkänslig är ju inte mitt andranamn direkt, så det var mest skoj faktiskt. Haha.
Tycker att gårdagen var riktigt trevlig rent allmänt, förutom att jag höll på att dö av rastlöshet under dagen.
Well, I did survive!


Nu står världens mest ledsna och utsatta hund utanför min altandörr och ser på mig med fördömande blick.
Matte, det regnar faktiskt ute, och jag har kissat klart för LÄNGEsen!

Jaja, du får väl komma in då. Hundkräk.

Humhumhum. Dudumdumtum

Jag är RASTLÖS.

Jag har dammsugit lägenheten, vattnat alla blommor både inne hos mig och i huset, rensat hundgårdarna, städat ur hundhusen, lagat mat, försökt sola och tvättat.
Just nu väntar jag på att mor ska ringa, men sen vet jag inte alls vad jag ska göra.

Jag håller på att läsa en bok som heter 'The Tudor Wife', men eftersom den är skriven på gammel-engelska så är den lite småklurig att förstå på vissa ställen, så denna lär jag nog läsa ett tag. Jag hade ju tänkt tillbringa dagen i solen, men det blåser ju ganska bra, så jag fick helt enkelt hoppa över det.

Snippsnappslut.

Skrivkramp

Har liksom lite dålig fantasi.
Så jag har klippt och klistat lite, Winnerbäck är ju en underskattad man, och Elden är en fantastiskt bra låt.

Man får välja själv och ta saker som de är,
är det jobbigt att tiden går å man blir äldre, eller kul att vara med?

Och få ro då och då bland alla tentor å poäng, det är så lätt att gå på
det är så svårt att stanna upp å gå tillbaka igen, som ni vet!

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp
drömmarna och vindarna hjälps åt!
Å så fort man tittar neråt så vänder dom hitåt och sjunger:
Vart tog den där elden vägen?

Du har hittat nån att bli gammal med, jag har hittat nåt att göra tills dess!
Vi måste akta oss för alla bättre förr, å för leda å tristess

Lycka till! Nu är det skymning här i Oslo, vi ska ut å göra byn!
Ring om du vill, å hälsa dom jag känner, håll blicken kvar i skyn!

Det är så många, så många, som vill ta en ner på jorden
vintern kan bli lång ändå, här i den fjällhöga norden!


Hundmongon och fina vänner

Yes, brännan hade gått ner i morse och blivit brun i stället. Därför har förmiddagen tillbringats i solstolen, och än så länge verkar det gå bra.
Eftersom att man ska jobba heltid resten av sommaren så känns det som att man får ta tillvara på varenda tillfälle i solen :)

Igår kväll var det fullständigt kaos här inne.
När jag släppte in Falco från nattkissen så hade han en halv hare med sig, vilken han tyckte att jag skulle ha. Tack, men eh.. nej tack.
När han hade varit inne en stund så började han och Ipod slåss. Ipod är ganska kaxig, och vill helst vara herre på täppan. Falco som är flockledare tyckte att den lilla skiten skulle lära sig att veta hut = tumult uppstod.

Sånt gör mig verkligen rasande! Speciellt eftersom att dom två alltid har gått bra ihop hittills, det har bara varit Dacke och Ipod som det har varit problem med att ha tillsammans tidigare. När jag fått isär dom och skällt på dom så skämdes de båda rejält, men Falco fick ändå sova ute i hundgården i natt. Han är ju ändå 9 i år och är väl inte riktigt vad han har varit, och det kändes som en dum risk att ta om de skulle börja slåss medans jag sov.
Med den halva haren i åtanke så kändes det inte särskilt lockande att ha honom i sängen ändå.. :P

Jävligt tråkigt ändå, eftersom de var för sig är hur härliga hundar som helst.
Nästa hund vi skaffar måste nog vara en tik, för 3 hanar är en hane för mycket. Det behövs minsann en dam för att balansera upp det hela!


Nåväl. Nu ska jag lägga mig en stund till i solen, innan Vickan meddelar att lunchen är klar. Pastasallad är sjukt underskattat! Och vänner som lagar mat åt en faller nog också under den kategorin!


Burn motherfucker, buuuurn

Ajajaj. Det blev nog lite väl bra i solen idag.. Meeen, eftersom jag tänkte sola imorgon också så får det se till att vara brunt då!
För inte ska man väl använda solkräm, det är väl bara dumt...?

Nåväl, det var skönt ivf. Och ännu en bok blev utläst.

Jag har haft en hund-dag idag. Falco har varit ute med mig nästan hela dagen, Dacke var med när jag powerwalkade, och Ipod åkte jag och badade med. Imorgon får det nog bli en bad- och friseringsdag, ivf för Dacke och Falco. Gammelgubbarna tycker ju att det är så härligt.. ;)

Alltså. Om någon har glömt något hos någon, visst tillfaller det den någon vars hus det är glömt i?
I så fall... Mohaha, Andrei - du kommer aldrig få tillbaka dina solbrillor! Att jag dessutom ser någorlunda normal ut i dom, och inte som en krympt Shrek på rymmen är kanske en bidragande faktor också.



 


Sol pool kjol fiol

Ah, det är SOL ute!
Det innebär inte någon större förändring för mina planer för dagen.
Sola, sola, äta, sola, sola, träna, sola, äta.

Att vara ledig är fint.

Spidvaj och jöbb.

Dagen började med jöbb, och att montera 380 handtag var precis lika underhållande som vanligt. Tur att man har härliga arbetskamrater!
Efter det fikade jag lite, och sen solade jag några timmar innan det var dags för speedway med Tessy och Hanna.
Och Lejonen förlorade.
Mot Sketlanda Elit.
Riktigt pinsamt.

Nåväl, kameran fick följa med, och det var med nöd och näppe jag lyckades rädda henne ifrån alla stenskott och ändå knäppa någon liten bild.
Småplock:



Kursurs

Sådärja, nu har jag torkat djurets tassar efter den sista nattkissen, och ska snart däcka i sängen.

Kort genomgång av dagen:

- Läst ut 'Hypnotisören' och samtidigt funderat över hur mycket pengar jag skulle spara på ett lånekort på biblan.
- Ätit lunch i SS med lillebror
- Promenixat med hunden
- Roadtrip ; Fänestad, Värnamo, Vimmelstorp, Solhäll, Villstadbrunn. 3 älgar beskådades!
- Sommarfest med Gate
- Fyllechaffis åt alla våra fulla säljare

Jobb imorgon bitti känns sådär lockande måste jag villigt erkänna. Chifen var visserligen stadigt på snusen ikväll, så kanske att han glömt att jag ska jobba imorgon. Kanske..

Dessutom har jag fått en krosskada på axeln efter hagelskyttet igår. Haha, nog för att jag kände att jag inte fick till anläggningen ett par gånger, men att det sparkade så hårt märkte jag inte.
Stålkvinnan, here I am.


Kreativa Bordskiva

Åååh, jag vill ha fint väder, så jag kan ta en massa fina kort.
Och lite nya, roliga objekt.

Jag pratade om det med en vän häromdagen, och det är faktiskt mycket roligare när man kan fota lite nya grejer.
Visst att Ipod är världens finaste hund, och att det finns hur många fina hästar som helst, men det vore som sagt kul att vidga vyerna lite ;)

Nåväl, nu ska jag äta lite lunch och ta hunden på en promenix. Och ta med kameran och se om jag hittar något nytt och roligt.


psssst... Jag veeeet att det bara är fantasin som sätter gränser, men min fantasi har tagit ledigt idag.


Vardagslyx

Idag har jag:

  • Städat hela lägenheten
  • Skjutit lerduvor

och inte så mycket mer.
Meeen, eftersom jag är lite halvsjuk fortfarande så är det ok. Så det så.

Dessutom har jag läst ut båda böckerna som jag köpte på Myrornas häromdagen, så jag började på en ny idag.
Hypnotisören, av Lars Kepler. Någon som läst den?
När jag var yngre så läste jag alltid jättemycket, men de senaste åren har det gått i perioder.
Just nu känns det som en ren lyx att få läsa något bara för att man faktiskt vill, och inte för att man måste för något skolarbete eller annat skit. Prima!

Så, nu ska jag ta och avsluta för idag, krypa ner i sängen och bara lyxläsa lite. Och tänka på hur farligt sexig Hugh Dancy är. Rauwr


Booring

Vilken ruskigt tråkig dag!

Så tråkig att jag städat hela lägenheten i ren tristess.


Nu ska jag ivf ut och skjuta lite lerduvor, men eftersom jag inte skjutit sen i höstas så lär jag väl inte träffa ändå.



Poitiva tankar, eller hur var det? haha 


suck

Okejrå, inte nog med att jag verkligen är KASS på att måla naglarna, Ipod hjälper liksom inte direkt till heller.

Jag hade precis målat mina tånaglar i en härligt tuggummirosa färg, försökt blåsa på dem - insett att jag inte är tillräckligt vig och satt mig att fläkta dom torra vid datorn.
Då kommer en lycklig - och lätt efterbliven - hund och trampar på mig.
På mina nymålade, tuggummirosa tånaglar.
Inte nog med att han förstör mitt omsorgsfulla arbete, han smetar dessutom ut den rosa skiten över hela foten på mig.

Ibland är det faktiskt riktigt, riktigt jobbigt att vara tjej. Vem fan bryr sig om killars tånaglar liksom?

Inte för att det är nån som direkt bryr sig om mina heller kanske. Definitivt inte Ipod. Men ändå.

Dödssjuk

Blä, jag har feber. Inga högre grader, men ändock rysligt irriterande.

Dagen har tillbringats på Boda Borg, och det var askul! De få lagen som stannade kvar i tävlingen till slutet kämpade för kung och fosterland, och rivaliteten var hög trots att vi bara var två lag kvar. 50/50 på att vinna, men jag tror att vi slutade lika till slut, haha.

De senaste dagarna har jag varit omöjlig att väcka, så jag har nog haft nåt skit i kroppen ett tag. Inte för att jag brukar vara enkel att få upp ur sängen, men inte ens jag brukar lyckas ignorera 5 alarm i sömnen. Jeekes.
Thanks to Mr. Fever får det bli en lugn och tyst hemmakväll i soffan. En film, lite glass och ett tjockt täcke ska nog göra susen mot febern :)



När flytet är i luften,
då är lyckan varje dag
Om man är positiv som fan då går allting bra.
Jag vill leva livet,
och inte va bangig för att snacka med nån,
jag har vittring på livet,
lite varmvatten så är allting i gång,
Det är för man älskar att leva som man gillar hålligång,
när jag glider neråt stan har jag vittring på gång.
Allting som jag vill.
Allting som jag vill kan jag göra a, a, a, a, allt,
allting som jag vill kan jag göra, a, a, a, a, allt,


Magnus Uggla alltså. Han hade grymt
skön inställning till livet som ung.  


Ett gott skratt förlänger livet!

Och stämmer det, då kommer jag leva läääänge efter den här kvällen.
I och för sig skrattar jag ganska ofta. Och ganska mycket.
Men ikväll har jag skrattat nästan hela tiden!


Dagen har iofs varit ganska trevlig rätt igenom, förutom min sentimentala stund som inkluderade viss Plönningesaknad.
Men efter studenten så var jag, Karro, Tessy, Mina och Hanna på restaurang och åt lunch, och det var faktiskt supertrevligt. Nästan som på de gamla goda tiderna!

Nu ikväll har vi varit på Bambu allihopa, och med vårt sällskap på 10 vackra människor så fyllde vi nästan hela restaurangen, åtminstone verbalt sett. Vi hördes nog ganska väl, och de (o)fina diskussionerna vi brukar ha blev inte riktigt dämpade av att vi inte var i någons vardagsrum heller. Haha.

Efter Bambu blev det återsamling hos Gustav, och där spårade det ut ganska rejält när Farbror Holm hade sexualundervisning. Jag säger bara, Herregud! Sjukt jävla roligt, rent ut sagt. Helt plötsligt vet jag mer om alla mina vänner än vad jag nog ville veta. Haha.


Nu går Ipod runt och fjärtar i hela lägenheten, och jag funderar allvarligt på att låta honom sova i köket inatt.
Jag tror det är en hämnd för att jag inte hunnit ge honom någon vidare motion idag.

Han är uträknad.


Tiden går så fort, så fort..

Idag har jag varit på Plönninges student.
Det är ganska exakt ett år sedan som vi sprang ut - glada, fulla och ovetandes om framtiden.
Familjerna och vännerna stod utanför med plakat, rosor och gosedjur, redo att ta emot en nybakad student.
Vart fan har tiden tagit vägen?

Det var med blandade känslor som vi parkerade på Plönninge idag, och alla minnen slog emot en. Jag har ju varit där flera gånger sen vi slutade, men idag var det något särskilt. Stämningen kanske?

Jag minns så väl all skit vi har gjort. Som när alla vi som bodde på Gårdsvillan sprängde hårspraysflaskan och det brann i luften - över hustaket, haha. Eller alla de gånger man sprungit från Securitas, i 10 cm-klackar på mjukt gräs. Vi har dränkt personers ferraris i ruttna begonior, försökt lära småkalvarna att gå i grimma, suttit uppe och pratat om allt och inget hela nätterna, vi har grillat vid Djupa Dal otaliga gånger, varit fulla vid Kolmilan, sovit på höskullen i stallet för att inte få prickar, när vi varit på praktik utspridda över hela världen, jagat pedofiler med mopederna, gjort världens bästa spex, hittat kärleken, gråtit, svurit, ätit många liter glass, skämt ut oss, vi har vunnit hästiaden alla år, rejsat på galoppbanan, lärt känna så många fantastiska människor, ifrågasatt världen utanför, gått till skolan i pyjamas och innetofflor, snott alla vaktmästarens påskliljor, haft vattenkrig nere på Fjellare och bara haft the time of our lifes.

Att tre år kan gå så fruktansvärt fort är ju bara sjukt. Hur hann vi med allt?
Hur orkade man med 2 hästar, vänner och att samtidigt sikta mot MVG i de flesta ämnen? 
Det är en gåta.

Att se lärare, elever och föräldrar gråta och skratta på en och samma gång fick ivf mig att minnas Plönninge-andan. För även om vi gamlingar numera är utspridda i hela landet, så tror jag man får en väldigt speciell sammanhållning och vänskap när man umgåtts så nära varandra i så många år.


Nåväl, GRATTIS alla 07or, lycka till med livet och bara ha det fantastiskt!

Slänger in en bild på vackra Carolin Orädd, för att hon är den ballaste av alla som tog studenten idag :)


Dags att göra sig iordning för en kväll på Bambu!

hey not sunny day!

Okejrå, idag har varit en helt okej dag.
Några timmars jobb, några timmars städande och många timmars skrattande.

Nu på kvällen har vi varit och firat Holm, som fyller 33 idag! Grattis vännen!

Han fick faktiskt världens finaste tårta av mig och Vickan, en söt prinsesstårta med bokstavsljus, som bokstaverade 'HOLM'. Han blev rörd, men om det berodde på ölen eller tårtan med ljus är inte helt utrett ;)


Som vanligt kommer käre Anders med många tänkvärda citat!
Tex; En liten kvist kittlar mer än en tjock gren.
Skogen syns inte för alla träd.

osv, osv. Mycket klokt på en kväll, och det kommer nog ta några timmar att ta in allt, haha.

Nu ska jag ta en varm dusch, innan jag kryper ner i min nybäddade dubbelsäng, gosar ner mig i mina 6 kuddar och bara stensover.

Att krypa ner nyduschad i rena lakan måste vara något av det skönaste som finns!
Dessvärre är ju inte lakanen rena i jättemånga timmar när man har en hund som gillar att gyttjebada, och dessutom fäller året runt. Men ändå.


achehead

PAIN!

Mitt huvud håller på att delas i 4 bitar. Minst.
Och jag borde storstäda hela lägenheten. Minst.
Och tvätta 2 maskiner. Minst.
Och springa en halvmil. Minst.

Och ändå vill jag bara lägga mig i soffan och glo på en film. Minst.


Visst ja!

Juste!

Ibland bara ÄLSKAR jag Myrornas. Igår fyndade jag 2 böcker där, för 40 kr. Alltså, inte 40 kr styck, utan 40 kr totalt. Hur kan man inte älska sånt liksom?

Den jag började läsa igår handlar om hedersmord, och är riktigt intressant. Kanske inte så upplyftande, men helt klart intressant.

Natten

Homish

Vilken bra daaag!

Bara det att jag började dagen med att äta glass till frukost är ju så gott som en garanti till en MBD.
Att jag sen fick sova länge medans Maja gick upp drettidigt är nästan ännu roligare. Höhö.
När hon kom hem och jag fortfarande låg och sov (strax efter 10) så vaknade jag av att någon vrålade:

Åååh, jag hatar dig! Du SOVER verkligen fortfarande, och jag har varit vaken i FYRA timmar! ...
Ska vi äta glass med chokladsås till frukost?

Haha, det är sådana små hatkärleksutbrott som gör att jag verkligen saknar att bo med Majsan ibland!

Risktvåan stod på schemat idag, och den klarades av utan några större problem. Den var faktiskt riktigt intressant, och så mycket mer lärorik än vad jag trodde den skulle vara. Och så var det gott fika.
Jag hann ju liksom inte riktigt äta lunch däremellan, så när klockan passerade 18 hade jag fortfarande bara ätit en skål med glass. Bra planering det där!

Något som inte var riktigt lika roligt idag var att jag fick parkeringsböter. Igen.
Jag trodde inte att risktvåan skulle hålla på mer än max 4 timmar, och därför lade jag inte i mer än till 17.45 i parkeringsautomaten.
Vi kom hem 18.15. Roman försäkrade mig dock om att det bara kostar att parkera till 18, så därför tänkte jag skicka min P-bot till honom...

Revenge!

Vickan kom hit med glass såhär i kvällningen dessutom, och eftersom vi inte setts på 48 timmar var det ett kärt återseende.
Mitt största problem just nu är om jag ska låta Ipod sova inne i natt eller inte.
Han har nämligen badat idag.
I en gyttjepöl.
Och jag har splitt nya lakan.
Dessutom jagar han flugor, och går mig liite lätt på nerverna.

Dagens I-landsproblem.

Stonish, once again!

Ännu en gång befinner jag mig hos Maja i Steninge :)
Ikväll har vi mest tagit det lugnt, förutom en ridtur runt Plönninge.
Just nu har vi intagit mat. Mycket mat. Och efterrätt. Massa efterrätt. Gott!

Dock började jag dagen med att jobba. Först var jag en stund i charken, och sen fick jag sitta i kassan de sista timmarna :)
VId 12 hade jag jobbat klart, och då bar det av till Halmstad för lunch med Anabanana, och jag har verkligen inte träffat henne sen studenten! Helt sjukt. På vägen så sprang vi på Mina, och henne har jag ínte heller träffat sen studenten. Verkligen galet vad tiden går fort!

Jag har hunnit med en snabb runda till Karro dessutom, så lite uträttat har man fått idag ändå :)

Nu är jag dödstrött (igen), och vi kollar på 'Kedjerökande barn', och det är en fruktansvärd serie! Ärligt talat, hur fan kan man tillåta att en 8-åring börjar röka?
Vissa föräldrar borde aldrig ha fått skaffa barn.


TT: Tema Trött

Ich bin zömnich.

Andra dagen på jobbet idag, och det gick faktiskt alldeles utmärkt!
Visserligen ploppar det upp siffror framför ögonen på mig så fort jag blundar, och om jag lyckas tränga bort dom så ploppar hela charkdiskens innehåll upp i stället. Haha. Det är mycket att lära på så här kort tid!
Även om det känns som att jag ropat på Fia hela tiden idag, så har det nog ändå gått ganska hyfsat :)

Men, som flitig arbetslös/student så är man ju inte riktigt van vid att arbeta så många timmar i sträck, så nu är jag aningens trött. Det är inte lätt att bli en Svensson! Dock trivs jag riktigt bra, och det kommer nog bli en rolig sommar :D

Jag borde faktiskt städa lägenheten, men om man gör något annat nyttigt i stället borde det väl vara ok att skjuta lite på det?
Imorgon jobbar jag förmiddagen, och sen beger jag mig till Halmstad/Steninge för umgänge med kära vänner och Risktvåan, så dessvärre skulle jag behöva skjuta på städningen ända tills torsdag.. Typiskt!

Bäst jag ger mig ut och springer en runda. Höhö.


I say Jesus!

Haha, vilken helg!

I fredags hamnade vi på Chaparral, vilket var mycket trevligt!
Helt sjukt mycket folk, och bara en massa knuttar överallt. Jag gjorde misstaget att säga att jag kör Kawasaki, och tystnaden som uppstod var ett faktum. Haha.

Igår blev det några timmars MC-körning med far, och senare på kvällen begav vi oss till SIGGES LOGE.
Gott sällskap, god dricka och ja.. Allt var riktigt fint!
Hahaha, Iaa gjorde något sjukt roligt på förfesten, men hon skulle bokstavligen talat mörda mig om jag lade ut det här. Men roligt var det! hahaha.

Idag tänker jag inte göra något ansträngande alls, möjligtvis rensa mellan plattorna på uteplatsen. I bikini.

100% jakthund.

Ipod låg och filosoferade i godan ro, när det plötsligt flög in en geting genom altandörren.
Den stör Ipod med sitt surrande, och Ipod blir förbannad.
Ipod jagar geting.
Geting lider av dödsförakt.
Geting flyger bakom gardin.
Ipod flyger efter bakom gardin.
Gardin ramlar ner.
Ipod ser förvånad ut.
Geting fortsätter flyga.
Ipod blir tvärförbannad - igen.
Ipod springer ifatt geting.
Geting finns inte mer.


Nu; Växjö!

Dödens

Verkligen. Stendöd.

Idag har jag jobbat första dagen på Tempo i Reftele, men många fler ska det bli.
Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde! Men trots att tiden gick fortare än vad jag trodde så är 08.30 - 18.00 ett ganska långt pass. Även om mitt nästa pass kommer vara 08.30 - 20.15.
Charken har varit det första jag fått lära mig, och det är svåååårt med 32 olika sorters skinkor, korvar och ostar. Jisses!
Förutom det har jag gjort smörgåstårtor för typ 100 pers, sprungit i butiken, kollat datumen på 200 baconförpackningar (och ingen, verkligen inte en enda asgarvade åt mig, innan de lyckades få fram att det faktiskt räcker att kolla förpackningarna som står längst ut. Kul!) och en massa annat.
Folket verkar vara jättehärliga, och det kommer nog bli en bra sommar :)

När jag kommit hem bytte jag om, käkade en banan och for till stallet.
Duchesse var riktigt fin idag!
Första halvan av passet var väl mindre bra kanske, men sista delen var hon superfin. Jag har äntligen lyckats visa henne vad jag begär av henne i galoppen, och så bra galopparbete som vi hade idag har vi nog aldrig haft.
Rund, taktmässig, samarbetsvillig och mjuk känns som fyra bra ord att använda om dagens ridning.
Svettig, flåsig, träningsvärk i magmusklerna och allmänt slut är ytterligare fyra fina fraser.

Nu är det ivf sängen som gäller. Och mååånga timmars sömn. Imorgon är det en heldag med farmor och farfar som står på schemat - och även om jag har världens bästa farmor och farfar så tar det på krafterna!
Förhoppningsvis kan jag hitta ett par nya MC-byxor också :)

Muntorrhet och annat.

För någon timme sen vaknade jag helt utmattad - och snustorr i munnen.
Undrar vad jag har legat och babblat om inatt?
Jag pratar ganska mycket (och ofta) i sömnen, och i natt måste ha varit något extremt. Dessutom har jag kastat alla mina kuddar runt om i hela sovrummet, haha. Jag har nog tagit ut mina aggressioner i sömnen igen!

Bra start på första dagen på nya jobbet. Sådär kanske.
Nåväl, efter en dusch är man som ny igen, och snart ska monstret i magen få lite frukost med.
Någon annan som har lyckan (?) att ha ett monster i magen?
Som gurglar, brummar, burrar och trummar så fort man blir det minsta hungrig, eller är proppmätt?

Änivaj. Jag tar mitt magmonster och äter lite frukost helt enkelt. Men först - face on.


ZzZzzzZzZZZzZ

Kort sammanfattning av dagen innan jag somnar på plats:

- Nationellt prov. Fick inte den matematiska uppenbarelsen jag hoppats på, och resultatet blir nog snarare Judas än Jesus så att säga..
- Lunch med Maja. Mycket trevligt och mysigt! Hest, hest och skvaller. Jag hatar Maja lite, för jag blir alltid sjukligt ridsugen när jag umgåtts med henne. haha.
- Riskettan MC. Gick bra, men jag var ganska trött redan när vi började. Dock en hel del läskig statistik och filmer men.. Som en av killarna där sa 'Okejdå, jag SKA inte ta MCkort, är du nöjd nu?'. Haha. Laddar för risktvåan nästa vecka!
- Shopping. Vad finns det att säga om shopping liksom? Jag är ivf 2 par shorts och en skjorta rikare. Och några hundringar fattigare.
- Hemfärd med Iaa. Skvaller. Skvaller. Skvaller. Vem behöver tv när man lever i en dokusåpa?


När jag kom hem var Sive och Anders här och skulle hjälpa far med den nya flaggstången.
Tänk att tre så starka karlar kan bo på nästan samma ställe ;)

Jag och Sive har ivf gjort en riktigt fin deal. Vi får se om den går i lås, men snart kör jag kanske något annat än min 'tantiga A-klass' som självaste herr bilförsäljare uttrycker det. Spännande, omväxling förnöjer ju! 

Nu har jag och Vickan varit ute och gått en timme. Mycket välbehövligt efter en fantastiskt god rabarberpaj som tillagats på Solgläntan.
Beach 2012, here we come!


x²-z²*(342x-1,003xy)² = √203/2² - 13

Pust!

Har matematik varit min stora svaghet innan, är det inget mot vad den är nu. Jag är svag i hela kroppen efter flera timmars mattepluggande.

Paus behöver man ju ta ändå. Så då tyckte min mor att det var en jättebra idé att spela kort.
Min mamma som aldrig fuskar heller.
Behöver jag säga att jag förlorade stort?




Dagens citat:
Tessy: 'Du Johanna.. Pythagoras sats i min rumpa!'

Haha. Jag tror inte hon förstod hur rolig hon var först, men det blev kul ivf. Hahaha.


nördiglista.com

1. Vem är du? Johanna
2. Ålder: Eftersom mina föräldrar planerade skapligt dåligt är jag inte 20 förrän 29/10.
3. Personlighet: Glad! Energisk, lätt efterbliven, grym humor och ändlös fantasi ;)
4. E-post: Den existerar, ja.
5. Stjärntecken: Skorpion
6. Jag kommer från: Född i Reftele, numera mittemellansmålandsstenarochgislaved-bo.
7. Jag bor: Se ovan
8. Mentalitet: Stark. Eller svag. Beroende på vem du frågar skulle jag tro, haha.
9. Civilstatus: Väldigt singel, thank god!
10. Spel? 'Med andra ord', 'Yatzi' (höhö)
11. Mac eller PC? PC
12. 1024*768 eller 800*600? 1+1=2
13. Internet Explorer eller Netscape? Explorer
14. Din bästa egenskap: Jag är nästan alltid glad :) Sen har jag en fantastiskt rolig humor. haha!
15. Din sämsta egenskap: Jag pratar mycket, avbryter folk och sen slarvar jag bort ALLT. Och så kan jag bli riktigt elak ibland. 
16. Husdjur: 3 wachtelhundar, 2 katter. En häst som är utlånad på livstidsfoder.
17. Familj: Mor, Far, Bror. Vickan.
18. Kroppsdel du har mest nytta av: Mest nytta av? Benen är ju bra att ha klart...
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Ärschlet och mina ögon. Och kanske läpparna med.
20. Jag sover: överallt, jämt och stenhårt.
21. Djur jag är lik: Jag och min hund är som varandras spegel. Dock inte utseendemässigt ;)
22. Tror du på något? Självklart! Jag är övertygad om att ödet alltid har ett finger med i spelet.
23. Frisyr: Mellanlångt, ostyrigt, noll självfall.
24. Hårfärg: mörkblond?
25. Ögonfärg: grönmelerade
26. Längd: 165
27. Vikt: Circus 55 kg.
28. Skostorlek: 37/38
29. Gillar: Det allra mesta
30. Ogillar: Det brukar märkas ganska väl.
31. Favoritmat: Mammas Västkustrulle
32. Favoritglass: Choklad
33. Favoritdessert: Choklad
34. Favoritpizza: Kebabrulle? Vesuvio med bearnaisesås är inte fel heller.
35. Favoritdryck: vatten och mjölk. Och öl, vin, bubbel, cider, mohjitos.. You name it!
36. Gillar du godis? Till viss del, ja.
37. Isåfall vilken sort? Marabou Non Stop <3
38. Min favoritdrink: Mohjito
39. Min favoritfilm: Det mesta med Disney. Och Ps. I love you
40. Min favoritdag: Inte söndagar ivf
41. Mitt favoritklädesplagg: Cheesy, jag vet, men ridbyxor är det lätt skönaste man kan ha på sig.
42. Min favoritbok: Har alltid älskat böckerna om Arn, men jag läser det mesta.
43. Min favoritmusik: Väldigt mixat
44. Min favoritlukt: Hugo Boss Intense Woman och nyduschad.
45. Min favoritblomma/planta? Såna som inte dör om man glömmer att vattna dom. Helst något i plast :)
46. Öl eller vin? Tvinga mig inte att välja!
47. Liknar du en kändis? Haha, inte vad jag tycker själv.
48. Senast köpta skiva: Köpta skiva?
49. Senast film på bio: Hm.. Minns inte riktigt faktiskt.
50. Bästa låten i världen: Det finns sååå många fler än en!
51. Senast lästa bok: Liam Norbergs Insidan
52. Favoritförfattare: Marian Keyes är grym
53. Skriver du dagbok? Näe.
54. Bästa årstiden: Jag älskar alla årstider, haha.
55. Älsklingsfärg: Hm, jag älskar turkost. Och rött. Och svart. Och vitt. Och alla andra färger med.
56. Skulle aldrig ta på dig: Haremsbyxor! Och för små kläder är ruggigt fult också.
57. Vad ville du bli när du var liten? Veterinär
58. Blev du det? Nej, didn't got the brains ;)
59. Brinner för: Att bara leva livet och ha så kul som möjligt.
60. Sportbil eller familjebil? Lätt sportbil! Sen kör jag iofs en tant bil alá A-klass just nu men.. haha.
61. Katt eller hund? Hund
62. Har du nån nojja? Lovehandles. Hua
63. Fobier? Paddor.
64. Deppig eller glad? Glad!
65. Politiskt insatt? Inte speciellt, men tillräckligt för att vara en övertygad moderat.
66. Värdesätter du ärlighet? Ja. 'Ärlighet är en dyr present, förvänta dig inte den av billiga människor' 
67. Brukar du dra “vita lögner”? Det händer.
68. Är det ok med vita lögner? Bara de tjänar sitt syfte så.
69. Känner du en mytoman? Har känt.
70. Har du pojkvän/flickvän? Nej
71. Är du kär? Det skulle jag nog inte säga, nej.
72. Hur tidigt stiger du upp? Oftast försover jag mig, haha.
73. Är det bra eller dåligt? Det är inte det bästa ;)
74. Vem/vilka vet mest om dig? Hm. Vickan är helt klart en stark kandidat, men också Karro, Maja och John.
75. Gillar du att slåss eller? Nej, men ibland har man ju bara lust att förklara saker.. lite mer handgripligen.
76. Vad har du på dig just nu? Jeans, linne, t-shirt.
75. Vad ska du göra i kväll? Speedway! Lejonen - Rospiggarna.
78. När var du senast riktigt full? I lördags tydligen. Hahaha. Trots att jag körde.
79. Är du seriös? Oftast inte, men ibland så.
80. Hur många väskor äger du? 3? + Resväskor.
81. Hur många bilar har du/ din familj: Jag har en, sen har vi 5 till. Onödigt? Yes. Men det brukar bytas och säljas och köpas hej vilt, haha.
82. Hur många biologiska syskon har du? 1.
83. Isåfall, vad heter de? Filip
84. Hur många timmar sover du per natt? Så många som möjligt
85. Vem är snyggast i världen? Ojoj. Det finns en hel del.
86. Vad är du allergisk mot? Inget
87. Ska du duscha idag? Japp.
88. Vad är det för veckodag? Tisdag
89. Vad är det för datum idag? 1 Juni 2010.
90. Vad gör du nästa år? Pluggar, reser, lever livet.
91. Är du likgiltig? Ganska ofta, ja.
92. Hårdrock eller synth? Hårdrock
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Landet :)
94. Har du utländska föräldrar? Nej
95. Gillar du att laga mat? Om jag slipper diska
96. Märkeskläder eller secondhand? Det spelar absolut ingen roll.
97. Hur många par skor har du? Inte särskilt många, 10 kanske?
98. Är du sexuellt frustrerad? Det beror nog på hur man se det, haha.
99. Vem är snällast just nu? Ipod :)
100. Var har du ont? I hjärnan. Och låren. Och magen. Träningsvärk rätt igenom!

RSS 2.0