Två dagar till studenten..

Helgen har varit hur rolig som helst, med Gislaveds student + bal, Sigges Loge med Niklas, Frida & co (Vickan också såklart) och lite all möjlig annan skit som barnpassning. Trevligt värre!

Gårdagen var lugn, och ägnades till största delen åt att plocka ihop rummet.
Vet ni hur tomt det blir på väggarna när man tagit ner sänghimmel, tavlor, planscher och almanackor med nakna gubbar?
Vet ni hur tomt det blir i garderoberna när det inte är ens en liten strumpa kvar?
Eller hur tomt det är i bokhyllan, när man slängt alla skrivblock man använt i tre år, plockat ihop skolböckerna som ska lämnas tillbaka och rensat ut alla andra grejer?
Eller hur tomt det är under sängen, där man alltid kunnat hitta både det ena och det andra, och nu finns inte ens dammråttorna kvar?

Det blir fruktansvärt tomt.

Idag var det klasskamp på stranden, och som vanligt total-ägde vi. För oss treor handlar Strandkampen om vem som kommer få åka först i kortegen med lövade vagnar från kyrkan under studenten, vilket betyder att vi alla kämpade som djur.
Vår klass ägde som vanligt, iklädda knallgula reflexvästar med texten 'NP06C' och 'Student i rörelse'. Tävlingen bestod av bland annat brännboll, volleyboll, sandslottsbygge - tema Astrid Lindgren, samt diverse klurigheter och stafetter. Vi var grymma på allt, men jag gissar på att en viss A-klass kommer ta hem det trots allt. Men så länge vi kommer före NV och B-klassen så är det lugnt!

Imorgon är schemat hektiskt med lektioner på förmiddagen, pyntning av kortegevagnen kl 14.00, utspark kl 16.00, grillning kl 19.00 och kl 21.00 ska våra lärare berätta för oss hur jävla bra vi är, samt att vi får reda på resultaten från Stranden. Efter det är det dans på lövad bana, och det kommer nog bli vääldigt blandade känslor.Kära läsare, vrid lite på era vackra huvuden, och beskåda vårt sandslott! Tema Astrid Lindgren - Bröderna Lejonhjärta. Och ja, det tog lång tid att plocka alla blommor och snäckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0