Fredag!

Oh vilken bra dag!

Gårdagen var lite kaotisk, ivf senare delen på dygnet, haha. Dock är jag stolt över att jag lyckades köra vägkanter med putsen efter traktorn, utan att förstöra nånting! heja mig!
Dessutom har jag fått jobb i Danmark, och jag åker dit direkt efter Falsterbo :D

Senare på kvällen kom dock ett bakslag när jag hämtade min kära bror i Burseryd, ochv i var  på väg hem. Hemma vid huset stod det en stor älg, och bonde som man är ville man ju ta sig en närmare titt. Ett bestlut som skulle visa sig vara mindre bra.

Jag svängde ner på en sidoväg, och när jag skulle svänga ut så att jag fick lamporna över åkern tänkte jag glatt 'Vilken tur att jag körde här med putsen innan, så jag vet hur långt det är till dikeskanten/stenkanten'. Ganska exakt i det ögonblicket jag tformulerade dom tankarna så dunkade det till i hela bilen, och vi stod på tre hjul istället för fyra. Och inte kom vi loss heller, trots att min tappre bror puttade i brännässlorna :)

I morse kl 8 kom Niklas och hjälpte mig dra loss bilen, haha.

Idag har dock varit en bra dag, för jag har fått beskedet att jag har kommit in i Lund!  Så om dryga månaden är det dags att flytta ned :D
just nu befinner jag mig på Busfabriken i Halmstad med mina kusiner, och jag tog en paus vid datorn.. Dock verkar det som att det är dags att bege sig igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0