still at college..

Efter en ganska tung morgon, kul dag och en grym fotbollsmatch ar man ganska slut.
Vi vaknade typ vid 11, och da hade min och elsas luftmadrass skjunkit ihop en hel del, haha. Sen kakade vi lite frulle, for att sedan gora oss iordning for the footballgame.
Att dom ar ganska storda har i Texas har vi redan upptackt, men att de kunde vara annu varre hade vi ingen aning om, haha. Vi hade jattebra platser, och vi var med pa tv flera ganger :) Vi holl ocksa pa att do av varmeslag, for det var SAHAR varmt.
Och alla bara skrattade at oss som vanligt, for enligt dom ar detta svalt. Det ar klart, det ar ju bara 25 grader.. puh..
Vi traffade nagra av killarna fran igar ocksa, och det var ganska festligt, haha.

Vi orkade inte se hela matchen, utan vi akte och at pa Whataburger istallet. Jag, elsie, kristin, Cat och Katie har suttit och diskuterat skillnader i vara kulturer o sadar, och det ar verkligen stor skillnad med vissa grejer. Jeekes.

Snart ar det dags att hoppa in i duschen, vi ska traffa Keleigh och Stuart om 2 timmar. Ikvall blir det utgang igen, och da ska vi till Betahouse, igar var vi pa Fiji. Deft ar sa haftigt att dom har 'clubs', Kristin och Cat bor i Tri Delta, och det finns hur manga som helst. Det ar precis som i American Pie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0