Parken!

Glöggfesten igår var riktigt festlig. haha, folk är störda. Synd att man började bli lite bakis sådär framåt kvällen, annars hade det nog varit roligare.  Så är man tydligen hembjuden på förkrök till parken på juldagen. Extra kul att det bara var jag som var bjuden också, hahaha. Tack, men nej tack!

Och för er som inte vet vad V.V.V.V står för betyder det Villstads Värdelösa VolvoVärstingar. Jag, Allek och Johan får dock inte vara med, så vi har bildat V.V.V.V.V.V.V, vilket står för Vi Vågar Vägra V.V.V.V. Haha.

Ikväll är det parken ivf. Först blir det förförfest hos Lollo, senare förfest hos Frida, (som dagen till ära fyller 18, GRATTIS!), och sedan drar vi vidare :)
Och oroa dig inte Frida, vi har köpt en..... jättefin present till dig :) hehe.


Ofelia har blivit provriden idag, och dom verkade tycka om henne. Tjejen bara log när hon red, och ville knappt hoppa av, haha. Så dom ska bestämma sig nu över jul, så får vi se vad som händer.

Dessutom är det bara dryga veckan kvar tills jag och Lollo drar till fjällen! WOHO! Så är det någon som har tänkt hålla till uppe i fjälltrakterna över nyår så säg till vetja :) Får se om vi inte hinner med lite jakt på fjället också, det lät som att far min ville ha med mig ut en runda. Annars blir det nog mest snowboarden och after-skin som gäller.

Nedräkningen har börjat!


Dagens citat är hämtat från glöggfesten igår:

Belinda: Agge, smaka på den här! -håller fram en mugg spetsad glögg-
Agge: Usch FYFAN, den smakar ju glögg!! -tittar på sin egen, svagt glöggfärgade ljusgula grogg och ler-


Kommentarer
Postat av: Vixter

haha, glöggfesten är svårslagen. Synd att du va bakis bara. haha

2008-12-22 @ 23:24:49
URL: http://http//vixter.blogg.se
Postat av: Frida

Vet du vad goooood den kladdkakan var då fyllehungern kom! helt stört god! :D haha =)

2008-12-28 @ 23:41:56
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0