oh pölseland, oh pölseland..

Bara en arbetsdag kvar, och sen är det hemfärd. Riktigt tråkigt att lämna allt folket här och alla hästarna, men samtidigt skönt att komma hem :) Vi får väl se vad som händer och utvecklas, men det hade varit riktigt roligt att kunna åka tillbaka hit igen!

Har fått reda på att lägenheten i Lund, som jag trodde vi hade bokat, är uthyrd till någon annan, så är det någon som vet om någon annan så bara tjoa! Det börjar ju dra ihop sig för en skåneflytt också, vilket ska bli riktigt spännande. Grymt kul med en ny stad!

Helgen som gått har varit rolig, och som sagt var det tävlingar i Köpenhamn som stått på schemat. Alla hästarna hoppade riktigt bra, och det var några som provred Margaux  på söndagen. Lördag kväll var det tivoli, och Martin komner för att säga hej-då till Mette innan han for till Afrika :)

Helgen som kommer är hyfsat späckad. Mor fyller år på fredag, och sen är det big-time logdans hemma hos oss på lördag :D Närmre 90 gäster kommer, livebandet kommer hålla folket i gång och god mat (och dricka) kommer att serveras - Kan det bli bättre?

Idag kom Roger och Pia till Silkeborg för att hälsa på Mikaela, så ikväll ska vi ut och äta på restaurang :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0