Back in Beeville!

Nu har vi kommit tillbaka till Beeville :)

Helgen har varit så himla rolig! Alla är hur mysiga och vänliga som helst (en del lite väl vänliga dock...), och vi har fått ungefär 2000 frågor, och alla svar har följts med ett 'AWESOME'.

Det är så mycket kul som har hänt, så jag vet inte riktigt hur jag ska få ner allting.
Igår blev det aldrig Betahouse, dom skulle till krogen och dit ville inte vi. Så då åkte vi till Cassers (?). Det var ett ENORMT hus, med en ENORM pool och hur fint som helst. Där bodde tre studenter. Deras föräldrar byggde helt enkelt ett litet hus till dom när dom började College. Helt sjukt.
Iaf, där hade dom en inhyrd bartender och det var hur mycket folk som helst, så det var kul :D I Texas dansar dom inte på sina fester, så vi försökte få igång dom, men det gick väl sådär. Det gick bättre i fredags, haha.
Vi var inte hemma förrän 04.30 i morse, och 10.30 kom Keleigh och Stuart och hämtade oss. Det blev inte så många timmars sömn, men det gick bra ändå, vi sov en hel del i bilen på vägen hem.

Denna veckan kommer vara ganska lugn, vi ska inte ut till ranchen förrän på onsdag när Chandra kommer. Imorn blir det nog att ta det lugnt, och på tisdag blir det big shopping i San Antonio :DKommentarer
Postat av: vickan

Men gumman, vad hemskt att höra att dom kör så med er! ni måste vara helt utmattde efter allt arbete.

2008-10-13 @ 15:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0