många bollar i luften

Här händer så himla mycket!

I onsdags sa vi hej då till Veronica som har praktiserat på djursjukhuset på gåden, och som brukar rida en del hästar, för att hon ska åka till USA och praktisera i 2 månader. Resultatet blev en grillfest, mycket jägermeister, vin och vodka. Mikaela blev riktigt tankad och sjöng singstar, både tillsammans med Mette och helt solo. Hon kommer själv bara ihåg att hon sjöng 4 låtar, men det var nog närmare 10 :)  Hon var så söt när jag gick och lade mig, och hade somnat med headsetet på, datorn igång och Peter i andra änden. Haha, dessutom hade hon spytt ut genom fönstret på andra våningen, något som ivf Martin har haft väldigt roligt åt, haha.

Det bästa är nog dagen efter, vid frukosten, när vi något illamående försöker trycka i oss en macka efter attha jobbat 3 timmar. Martin bara 'Ni kunde ju sagt; Nej tack!'  Vilket vi försökte. Då hällde han bara upp ännu mer. haha.

Just nu sitter jag i sekretariatet på en tävlingsplats nära Köpenhamn. Igår var en bra dag, förutom att Caramia fick ett ganska tråkigt balltramp och trampade av sig skon. Annars hade vi 3 placeringar på 6 starter. Idag har det också gått OK, Margaux och Cabal har varit felfria, och Correon hade 1 ner. Snart ska Cabal gå 1.40, och ev är det några som ska provrida Margaux i em :)

Ikväll blir det Köpenhamn, och Tivoli. Förhoppningsvis en nyktrare tillställning än grillfesten i onsdags, hahaha.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej tack finns inte med i vokabulären efter första ölen. haha!

2009-08-01 @ 16:13:06
URL: http://vixter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0