VI VANN ÖVER VRETA

Jag kan bara säga att det har varit två fruktansvärt roliga dagar, där det har hänt saker hela tiden. Vi har ridit såklart, både hoppning och dressyr, och rent allmänt har det varit väldigt flummigt.

Allt började kl. 07.15 i torsdags, då bussresan började. Redan när vi insåg vilken liten buss vi skulle åka i förstod vi att vi aldrig skulle få plats med alla saker vi hade med oss. Och mycket riktigt var det på håååret att vi + packning kom in i bilen - men det gick!
Sen brummade vi iväg uppåt landet i 4 ½ timme, och då tillbringade vi tiden med att skriva kampsånger, sova, sjunga och gunga bussen samt ett antal kissepauser.
När vi kom fram fick vi utdelat hästar, och käkade lunch.
När vi hade ridit dressyren så käkade vi lite mera, sen åkte vi på sightseeing. Först åkte vi till Anders (Chaufför) och Malins (ridlärare) gemensamma boende, där Malin förskräckt utbrast 'Herregud, det är musskit på madrassen! OCH NÅGON HAR OLLAT MITT FÖNSTER!!'

När vi gungat bussen till alla omkringstående barns stora förtjusning så gled vi vidare på jakt efter täcke och kudde till våra kära vuxna medlemmar. Det gick sådär.

På kvällen blev det lekar med Vreta, och givetvis vann mitt lag :) Efter det blev det pizza, och sen ballade hela klassen ur på Sanning och Konsekvens under kvällen. Vreta fick sin skolsal något förändrad efter konsekvensen, och fick reda på väldigt mycket om varandra under Sanningen! 
Efter det hade Elin en sagostund som inte gick så värst bra. Den handlade om den lille pojken Axel och hans Guldfisk men på något sätt blev det om en kines som satte på sin syster. Jag vet inte riktigt hur vi kom dit dock, hahaha.

Idag var hoppningen (och frukost) det första på schemat, och efter att ha byggt en skum bana så red vi, och Plönninge vann överlägset!

Summa summarum vann Plönninge alltihopa, för första gången på 4 år, och Vreta kommer nog bli aningens irriterade när dom upptäcker alla små finurliga saker vi ändrat på i deras sal :)

Övrigt som vi lärt oss under denna resa:

* Malin Arkå är lite lost
* Elin är totalt lost
* Sanna är inte alltid sugen
* Anders är inte så jättebra på att köra buss
* Det finns McDonald's även norr om Jönköping!!
* Mina blir väldigt bra på kort
* Amanda passar i en rått-fläta
* Plönninges tävlings-pikéer ÄR fula
* Ridlärar-Malin är mörkrädd och rädd för att folk ska olla hennes fönster
* Det går att gunga en buss väldigt mycket
* Alla mackar i Sverige har bara en toalett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0