håhåjaja

det har varit en hård helg. En hård, men helt fruktansvärt rolig helg! I fredags var det UnderBar som gällde, alá Mårtenssons. Där blev vi berusade och glada. Eftersom Nathalie fyllde 18 så hade vi förkrök hemma hos dom, och sedan bar det av till Asian och Bulls, innan det blev UnderBar. Vi var hemma vid halv 4-tiden, och somnade som stockar, haha.

På lördagen var vi inte riktigt lika pigga som på fredagen, och dagen tillbringades mest i soffan. Vi masade oss faktiskt utanför dörren en gång ivf, när vi gick till affären och köpte pizza, haha. Vid 6 tiden var det insläpp för modevisningen på Hanna Morris, så Annie och Lollo kom hit vid halv 5 snåret och så började vi förfesta. Jag och Lisa hade dock inte riktigt tagit oss ur soffan än, och låg och tittade på Madagaskar. Wieho!
Fortfarande med huvudvärk åkte vi in till staden och gick på modevisning. Sedan gick vi till House Ming och käkade, och där träffade vi FREDRIK LJUNGBERG. Det var faktiskt asballt. Så vi fick hans autograf och jag fick hålla om honom när vi tog kort. Lite fjortisvarning var det på det hela, men det var det värt!!
Senare fortsatte vi till Elvan, för att sedan dra vidare till Asian, och till sist bar det iväg till B&B. Där träffade vi Timbuktu, och vi en kråka där också. Och en 'puss' på munnen, haha :D

Söndagen var ganska lugn, red ut på Diggiloo, och han skötte sig som den prins han är. Vi var i diket två gånger bara :)
Sen vart det julmarknad, och kvällen avslutades med blåbärsglögg och Erik&Mackan. Vid 2-tiden på natten stupade vi i säng, och då var vi hyfsat trötta.

Och inte nog med det, idag har jag bokat HALKAN, och det känns inte längre som att körkortet är sååå långt borta längre. Wieho!

Kommentarer
Postat av: vixter

Groupie kallas det med =) haha



Och, jaa, jag är avundsjuk

2008-12-01 @ 22:20:54
URL: http://vixter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0